Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Σοφία Μαργαρίτη: Η πρώην παίκτρια του Survivor ρίχνει τα «βέλη» της στην παραγωγή (vid)

Newsbomb

«Έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου» - Η Σοφία Μαργαρίτη κατηγορεί την παραγωγή του Survivor για αδιαφορία, σχετικά με τον τραυματισμό που είχε στο ριάλιτι επιβίωσης

Η Σοφία Μαργαρίτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο Survivor, όχι όμως με τα καλύτερα λόγια. Η πρώην παίκτρια δήλωσε μετανιωμένη για την συμμετοχή της, ενώ κατηγόρησε την παραγωγή του Survivor για αδιαφορία, σχετικά με τον τραυματισμό που είχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, μετά τον Νίκο Μπάρτζη, η Σοφία Μαργαρίτη είναι το δεύτερο άτομο που κατηγορεί δημόσια την παραγωγή, καθώς ανέφερε πως «έγινε λάθος εκτίμηση. Αναγκάστηκα να κάνω επέμβαση στο πόδι. Αυτό με πήγε πίσω επαγγελματικά και υπήρχε ταλαιπωρία στην καθημερινότητά μου και την ψυχολογία μου. Τραυματίστηκα σε ένα αγώνισμα. Κατάλαβα αμέσως ότι υπήρχε πρόβλημα. Ζητούσα επίμονα να με δει ένας γιατρός. Προφανώς, υποβαθμίστηκαν αυτές οι διαμαρτυρίες που είχα και υπήρχε μία καθυστέρηση μίας εβδομάδας. Έπαιξα σε τέσσερα αγωνίσματα και είναι δεδομένο πλέον ότι, εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, υπήρξε επιδείνωση στην υγεία. Ενδεχομένως θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο, εάν άμεσα -την ίδια μέρα ή την επόμενη- είχα πάει στον γιατρό».

«Σαφώς υπάρχει το συμβόλαιο, αλλά το θέμα της υγείας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και υποχωρήσεις. Ήταν σαν ένα εργατικό ατύχημα», πρόσθεσε στη συνέχεια. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «εξαιτίας αυτής της επέμβασης, δεν μπορώ να δουλέψω και για εμένα η δουλειά είναι πολύ σημαντική. Έπρεπε να είμαι σε πλήρη ακινησία το πρώτο δίμηνο, είχα άνθρωπο που με φρόντιζε».

«Εκ του αποτελέσματος, έχω μετανιώσει για τη συμμετοχή μου στο Survivor», τόνισε μεταξύ άλλων η Σοφία Μαργαρίτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βάρκιζα: «Το παιδί μου είναι σε σοκ» - Τι λέει στο Newsbomb.gr η μητέρα της 2χρονης

Καιρός - Αρναούτογλου: «Ψυχρό μέτωπο» φέρνει βροχές και καταιγίδες - Πώς θα κινηθεί

GNTM: Το Instagram πρόδωσε το «ψέμα» της παίκτριας που τρέλανε Καράβα και κριτές