Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Η Σοφιάννα έδειξε τα σημάδια από το παιχνίδι - «Μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι»

Newsbomb

Survivor: «Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι, στο σανίδι ήταν όλα τέλεια» - Όσα είπε και έδειξε η Σοφιάννα Αβραμάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας (16/5) ήταν η Σοφιάνα Αβραμάκη, η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε για το Survivor.

Επιπλέον, η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας, έδειξε τα σημάδια από τα τραύματα που έχει αποκτήσει μετά το ριάλιτι επιβίωσης στα χέρια αλλά και στα πόδια της.

«Είμαι σε καλό στάδιο, έχω εγκληματιστεί. Με τον ύπνο έχω ένα θεματάκι, δε μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι, στο σανίδι ήταν όλα τέλεια. Στο σώμα κάνει όντως καλό το σανίδι. Έχω πολλά σημάδια από το Survivor, από τα παιχνίδια. Στα πόδια και στα χέρια» είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάνα Αβραμάκη στην εκπομπή του Alpha.

Τέλος, σχετικά με την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η Σοφιάνα Αβραμάκη ανέφερε: «Την είχα δει πολλές φορές να πονάει, είναι κι ένα άτομο που υπομένει τον πόνο και πολλές φορές δε μιλούσε. Έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα, ενώ είχε το θέμα στο στομάχι της. Της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της. Είχε περάσει πολύς καιρός και κάπου δεν βλέπαμε φως στο τούνελ…».