Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Γιώργος Αγγελόπουλος: Οι επιτυχίες μετά το «Survivor» και τα παιδικά του χρόνια

Newsbomb

Ο νικητής του Survivor 2017 μιλάει για τη ζωή του μετά το παιχνίδι αλλά και τα παιδικά του χρόνια στην Σκιάθο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», η οποία ταξίδεψε στο νησί του «Ντάνου», την Σκιάθο για να συναντήσει τον νικητή του Survivor 2017 και να τους ξεναγήσει στον τόπο του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ντάνος παρά τη μεγάλη προβολή που δέχεται πέντε χρόνια μετά τη νίκη του, συνεχίζει να παραμένει ταπεινός και σταθερός στη βάση του στη Σκιάθο.

Θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο χωριό του: «Στις Κουκουναριές έχω εργαστεί από μικρό παιδί. Εδώ ενηλικιώθηκα. Εμείς τότε δεν είχαμε τα social media που πλέον έχουν γίνει ένα “μεγάλο κρυφτό”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον μίλησε για το σωματείο που έχει δημιουργήσει με την ονομασία «Φύλακας Άγγελος». «Αγαπώ πολύ τα παιδιά γιατί είναι απροστάτευτα και γι’ αυτό δημιουργήσαμε τον “Φύλακα Άγγελο”. Το πρόβλημα της κακοποίησης είναι τεράστιο», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την επιτυχία του μετά τη νίκη στο Survivor το 2017 επισημαίνει: «Έπρεπε να δω τι μου ταιριάζει κι ακόμη υπάρχει μια αναζήτηση μέσα μου. Μου άρεσε πάρα πολύ που ασχολήθηκα με την υποκριτική» και προσθέτει: «Μου προτάθηκαν πράγματα που δεν θα έκανα ποτέ. Μιλούσαν για εμένα άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα ποιος είμαι».

Κλείνει εκφράζοντας τη μεγάλη του αγάπη για τη Σκιάθο λέγοντας πως για εκείνον η μεγάλη ζωή δεν είναι στην Αθήνα αλλά την Σκιάθο: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, η θάλασσα και η βάρκα μου», λέει χαρακτηριστικά.