Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

GNTM 5: To «αντίο» της Σοφίας Χατζηπαντελή και η γυμνή γοργόνα

Newsbomb

Η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

To βράδυ της προηγούμενης Τρίτης ολοκληρώθηκαν οι οντισιόν του GNTM 5. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους κριτές να αποχαιρετούν την Σοφία Χατζηπαντελή λίγο πριν ξεκινήσει το ID Catwalk.

«Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα. Αυτό ήταν very inspiring. Χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν experience, που δεν θα το ξεχάσω. Καλή επιτυχία για τα άλλα πράγματα που θα κάνετε στο GNTM φέτος», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5 ολοκληρώθηκε με φιλιά και αγκαλιές.

Μετά την αποχώρηση της Σοφιάς, οι τρεις εναπομείναντες κριτές Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας πήραν τις θέσεις τους για τη δοκιμασία του Id catwalk.

Οι υποψήφιες κλήθηκαν να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν έναν «δικό τους», ξεχωριστό χαρακτήρα, μια στυλιστική ταυτότητα, που θα τις έκανε να κερδίσουν τις εντυπώσεις, ώστε οι καλύτερες να περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp.

Μάλιστα μια από τις διαγωνιζόμενες επέλεξε να βγει στην πασαρέλα φορώντας μόνο μια φούστα με τα μαλλιά της να κρύβουν επιμελώς το στήθος της και τον Τάσο Σοφρωνίου με έκπληξη να αναρωτιέται «η γοργόνα είναι τσιτσίδι ή μου φαίνεται;».

Σχετικές ειδήσεις

GNTM: Το μοντέλο με την λεύκη - Τρέλανε τους κριτές από την πρώτη στιγμή

Βίκυ Καγιά: Απαντά στα αρνητικά σχόλια που ακούει για την ίδια αλλά και για το GNTM

Τάσος Σοφρωνίου: «Όποιος βρει ένα δευτερόλεπτο αποσπάσματος bullying να έρθει να τον κεράσω καφέ»