Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ματίνα Παγώνη: Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον Μαυροειδάκο για τον οδηγό του γερανού στην Ακαδημίας

Newsbomb

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Ευστράτιο Μαυροειδάκο και τη Ματίνα Παγώνη με αφορμή τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ένταση επικράτησε ανάμεσα στη Ματίνα Παγώνη και τον Στράτο Μαυροειδάκο το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ. Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά του αστυνομικού που οδηγούσε τον γερανό στην Ακαδημίας και πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί διαδηλωτής που βρισκόταν στο σημείο και να κινδυνεύσουν άλλοι.

Ο γγ ειδικών φρουρών Αττικής υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά», κάτι που ενόχλησε την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, η οποία τον ρώτησε «αν ήταν το παιδί σας εκεί και περνούσε αυτό το φορτηγό με αυτή την ταχύτητα τι θα κάνατε;».

Τότε ο Στράτος Μαυροειδάκος απάντησε: «Tι λέτε κυρία Παγώνη! Άριστα έκανε ο συνάδελφος!», ενώ υποστήριξε για ακόμα μία φορά πως ο οδηγός του γερανού συμπεριφέρθηκε «άκρως επαγγελματικά» με την κ. Παγώνη να συμπληρώνει: «δεν είναι δυνατόν να περνάς με αυτή την ταχύτητα».

«Δεν υπάρχει διαδήλωση εδώ. Οταν βγαίνει ένας πεζός στο δρόμο και βγάζει κάδους ο αστυνομικούς θα διώξει τους κάδους. Ο αστυνομικός δεν πλησιάζει κανέναν πολίτη. Ακρως επαγγελματική η συμπεριφορά του», επανήλθε εκ νέου ο Στράτος Μαυροειδάκος για να σχολιάσει κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη: «Οταν κάποιος πρέπει να πάει στο σπίτι του οι προληπτικοί δεν πρέπει να βγαίνουν και να κάνουν αυτές τις δηλώσεις, υπάρχουν ανώτατα όργανα για κάθε υπηρεσία και κρίνεται ο καθένας μας».