Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

MasterChef: Τα έχουν βάλει με τη Μπέη - «Φτάσαμε στους 4, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα»

Newsbomb

Οι τέσσερις φιναλίστ συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι μάγειρες του «MasterChef 2023». Οι φιναλίστ συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσουν τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο Νίκος Τράκας, που κέρδισε μία θέση στην τριάδα, παρακολουθούσε από τον εξώστη.

Η Μαρία Μπέη, ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος κλήθηκαν να αρχικά να παρουσιάσουν ένα vegan πιάτο. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, δεν έλειψαν τα αιχμηρά σχόλια από τον Νίκο Τράκα προς τη Μαρία Μπέη. Η απόφαση της παίκτριας να στηρίξει το πιάτο της σε έμπνευση του σεφ Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου έβγαλε εκτός εαυτού τον Τράκα.

«Πω, πω copy paste! Βγάλε λίγο χαρακτήρα. Φτάσαμε στους τέσσερις, βγάλε λίγο τον μαγειρικό σου χαρακτήρα. Βγαλ’ τον τον ριμάδι! Δεν γίνεται να πηγαίνεις συνέχεια με copy paste! Δεν γίνεται να παίρνεις πιάτα άλλων ανθρώπων, που έχουν χαλάσει χρόνια και ώρες για να τα φτιάξουν και να τα τελειοποιήσουν, να τα κάνεις copy paste. Δεν γίνεται! Δεν είναι ηθικά σωστό! Παρ’ τα και τροποποίησε τα, πάρε μια κεντρική ιδέα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τράκας στην κάμερα του MasterChef.

Σχετικές ειδήσεις

MasterChef 2023 Spoiler 26/5: Οι δοκιμασίες θα περάσουν από «κόσκινο» - Η αναπάντεχη αποχώρηση

Ο ΟΠΑΠ Μεγάλος Χορηγός του 3x3 Master Series – Αύριο ξεκινά στα Χανιά το πρώτο τουρνουά της σειράς

MasterChef: Αποχώρηση «βόμβα» - Έφυγε από το παιχνίδι ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού