Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor All Star - Τάκης: Εκνευρισμένος που είναι τιμωρημένος - Ειρωνευόταν τον Λιανό

Newsbomb

Survivor All Star: Φανερά εκνευρισμένος ο Τάκης Kαραγκούνιας που δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το αυτοκίνητο.

Ο αποψινός αγώνας ασυλίας ξεκίνησε σε τεταμένο κλίμα για τις δύο ομάδες του Survivor All Star, αφού ένας παίκτης αποχώρησε από την παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας ενώ ένας άλλος είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί.

Ο Τάκης βρίσκεται στο παιχνίδι με ποινή καθώς στο race που είχε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, έγινε μια κίνηση από τη μεριά του Καραγκούνια που η παραγωγή αποφάσισε να μην την αφήσει ατιμώρητη. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήρε τον πόντο και η ομάδα του πήγε κοντά του για να τον συγχαρεί. Εκείνη τη στιγμή διάλεξε ο Τάκης Καραγκούνιας για να πάει τρέχοντας στον πάγκο της κόκκινης ομάδας, ενώ λοξοδρόμησε κι έπεσε με δύναμη πάνω στον Μπάρτζη.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας μετά από αυτό διαμαρτυρήθηκαν κι αποχώρησαν από τον στίβο. Ο Καραγκούνιας δεν παραδέχτηκε στους συμπαίκτες του ό,τι συνέβη. Παράλληλα και κανένας από τους κόκκινους δεν πήρε θέση, όπως και χθες.

Έτσι ο αγώνας σταμάτησε και συνεχίστηκε μετά από λίγη ώρα, αφού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Καραγκούνιας αποβλήθηκε από τον αγώνα μετά από την επιβεβαίωση όσων προηγήθηκαν από την κάμερα του Survivor All Star. Ακολουθεί και ποινή για τα δύο επόμενα έπαθλα που θα κερδίσουν οι κόκκινοι.

Απόψε, που οι παίκτες αγωνίζονται για την ασυλία αλλά και για ένα μεγάλο έπαθλο (σ.σ. αυτοκίνητο) ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: «Επειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά, θέλω να αγωνιστώ σε αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι. Θέλω να παίξω δεν με νοιάζει το έπαθλο. Θέλω να παίξω και να μην πάρω ποτέ το έπαθλο. Κάνω έκκληση στους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω Στη Νέα Υόρκη δεν θα έπρεπε να παίξω, τώρα γιατί δεν μπορώ να παίξω; Εγω δεν ήρθα να πάρω αυτοκίνητα, ήρθα να πάρω το τρόπαιο».

«Η λογική είναι διαφορετική σε αυτό το έπαθλο, είναι ατομικό», είπε ο Γιώργος Λιανός με τον Τάκη Καραγκούνια να του απαντά ειρωνικά «Ναι, είναι διαφορετική». Στη συνέχεια ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησε συγγνώμη από τον παρουσιαστή για τη συμπεριφορά του.

To μεγάλο έπαθλο, ο τραυματισμός που «παγώνει» τους πάντες και η 1η ασυλία

Το Survivor All Star επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής με ένα μεγάλο έπαθλο που θα αφήσει τους παίκτες άφωνους. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κανονίσει για τους παίκτες ένα αυτοκίνητο το οποίο κερδίζει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Φυσικά το ενδιαφέρον του παιχνιδιού δεν σταματά εκεί καθώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του επεισοδίου βρίσκεται στην ασυλία.

Οι Διάσημοι προέρχονται από εντυπωσιακό σερί νικών στις ασυλίες, όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, οι Μαχητές είναι αυτοί που κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και πλέον οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος οι παίκτες της κόκκινης και μπλε ομάδας «παγώνουν» όταν βλέπουν ότι ένας παίκτης τραυματίστηκε.

Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα πέσει την ώρα που αγωνίζεται και θα χτυπήσει. Οι παίκτες μουδιάζουν και ο Γιώργος Λιανός φωνάζει «Έχει χτυπήσει ο Νίκος Μπάρτζης» και διακόπτει τη ροή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες γρήγορα πλησιάζουν τον Μπάρτζη να δουν αν είναι καλά. Άραγε πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από τον σοβαρό τραυματισμό;

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σταυρούλα: «Με ενόχλησε λίγο αυτό που είπε ο Σπύρος»

Survivor All Star: Οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα

Survivor All Star: Ο Μαρτίκας επέστρεψε στην αγκαλιά της Βρισηίδας