MEETING POINT

Φώφη Γεννηματά: Όσα είχε πει στη συνέντευξή της στο Newsbomb.gr και στην Όλγα Τρέμη

Φώφη Γεννηματά: Όσα είχε πει στη συνέντευξή της στο Newsbomb.gr και στην Όλγα Τρέμη

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο από τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά. Παρά τη γενναία «μάχη» που έδωσε στον Ευαγγελισμό με την επάρατο νόσο, που την χτύπησε για δεύτερη, δεν τα κατάφερε και το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα. Ήταν λίγο πριν τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης 12 Οκτωβρίου, όταν έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν είχε παρουσιάσει συμπτώματα ατελούς ειλεού, με την κατάστασή της να οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου, γεγονός που έκανε όλους όσοι γνώριζαν, να καταλάβουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και χρήζει άμεσης ιατρικής παρακολούθησης. Δυστυχώς, 13 ημέρες μετά η Φώφη «έφυγε», μαχόμενη, όπως έκανε όλη της τη ζωή...

Λίγους μήνες πριν την επιδείνωση της υγείας της είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Meeting Point» του Νewsbomb.gr με την Όλγα Τρέμη, όπου έκανε τις εκτιμήσεις της για τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας και στο Κίνημα Αλλαγής.

Δείτε τη συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στην Όλγα Τρέμη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.