Κλείστε ξαπλώστρα από το smartphone!

Κλείστε ξαπλώστρα από το smartphone!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Plazz» είναι το όνομα της νέας ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας που έρχεται να προσθέσει μια νέα διάσταση υπηρεσιών που αναβαθμίζει ποιοτικά το τουριστικό προϊόν, καθώς πρακτικά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κράτηση για ξαπλώστρα στην αγαπημένη σου παραλία μέσα από το κινητό ή το laptop σου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείς τη διεύθυνση plazz.com ή να κατεβάσεις το app Plazz στο smartphone σου και έχεις στη διάθεσή σου τις ξαπλώστρες των ομορφότερων παραλίων σε όλη την Ελλάδα. Σημειωτέον πως η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS συσκευές και σύντομα θα είναι και για Android.

Φυσικά, απαιτείται εγγραφή κα μετά απλά διαλέγεις παραλία, ξαπλώστρα, ημέρα και ώρα και αφού κάνεις με ασφάλεια την προ-πληρωμή μέσω της πιστωτικής σου κάρτας είσαι έτοιμος να χαρείς ξέγνοιαστα την αγαπημένη σου παραλία.

H Plazz η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 από την παραλία της Astir Βeach στη Βουλιαγμένη, θα βρίσκεται από αυτό το καλοκαίρι και στην Κρήτη, στη Μύκονο, στην Κέρκυρα, στη Τζια, στη Νάξο, στη Σαντορίνη, στην Αντίπαρο, στη Χαλκιδική και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού.

PHOTO GALLERY