Επεισόδια Πολυτεχνείο: Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από τη μάχη της Πατησίων

Πεδίο μάχης το κέντρο της Αθήνας –…

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη: Φωτιές, οδοφράγματα και μολότοφ έξω από το ΑΠΘ (vids+pics)

Κουκουλοφόροι έσπασαν θρανία, έβαλαν φωτιές και έστησαν…

Γερμανός άφησε «παγωτό» τον Τσίπρα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ...νο από την Ελλάδα;»

Αντιμέτωπος με την πιο άβολη ερώτηση που…

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αφού έβγαλαν «ανίκανο» τον πατέρα τους τώρα βλέπουν αρπαχτικά

Το δικαστικό θρίλερ μεταξύ των αδερφών Αγγελόπουλου…

Σεισμός στην Ηλεία

Σεισμική δόνηση ανησύχησε τους κατοίκους της Ηλείας…

H GREEN μοιράζει δώρα για τις γιορτές!

H GREEN μοιράζει δώρα για τις γιορτές!

Η GREEN Α.Ε. είναι μία από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας που συστάθηκαν κατά την απελευθέρωση της αγοράς. Από την ίδρυσή της (2009), η GREEN, βρίσκεται σε μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία διαδραματίζοντας δυναμικό ρόλο στον τομέα της ενέργειας, στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η δραστηριότητά της περιλαμβάνει εισαγωγές, εξαγωγές και διαμετακομίσεις ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ του ελληνικού ηλεκτρικού συστήματος και των γειτονικών χωρών της Ιταλίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας, ΠΓΔΜ και Τουρκίας. 

Η GREEN έχει καθιερωθεί ως ο οικονομικός πάροχος, που καταλαβαίνει τι σημαίνει επιχειρείν και θέλει να λέγεται συνεργάτης όλων των οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών.

Η GREEN συμβάλλει στη μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των εκπτώσεων, αλλά και των επιπρόσθετων υπηρεσιών που προσφέρει στους τελικούς καταναλωτές. Εξοικονόμηση ωστόσο, δεν είναι μόνο η οικονομικότερη τιμή και οι πρόσθετες υπηρεσίες, αλλά η μείωση του χρόνου που η κάθε εταιρεία ή και το κάθε νοικοκυριό χρειάζεται, ώστε να παρακολουθεί ένα σημαντικό κόστος όπως αυτό της ενέργειας. Η εταιρεία λειτουργεί σαν ένας προσωπικός σύμβουλος για τον κάθε πελάτη, κάνοντας διάγνωση των αναγκών του και δίνοντας λύσεις σε άμεση συνεργασία μαζί του.

Συμβαδίζοντας με το πνεύμα των εορτών, η GREEN προσφέρει επιπλέον προνόμια σε όσους καταναλωτές επικοινωνήσουν και ζητήσουν την εορταστική της προσφορά! Η εταιρεία φορά τα γιορτινά της θέλοντας να βρεθεί δίπλα σε όλους τους καταναλωτές και χαρίζει επιπλέον εκπτώσεις.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 15/01/2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 42 92 500 / 800 800 1000 ή να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στο παρακάτω link και ένας σύμβουλος ενέργειας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους:

Εορταστική προσφορά GREEN

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της GREEN  

logo green horizontal NEW description CMYK