ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το ΙΕΚ Όμηρος στο GameAthlon 2020

Το ΙΕΚ Όμηρος στο GameAthlon 2020

Στο Gameathlon 2020, το μεγαλύτερο gaming event της χρονιάς δήλωσε παρών το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ που εκπροσωπήθηκε από τους καθηγητές και τους σπουδαστές του Τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

Στο gaming station του ΙΕΚ Όμηρος, μικροί και μεγάλοι gamers –αλλά και κάποιοι γνωστοί super ήρωες!- δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε παιχνίδια PS4, γνώρισαν τους σπουδαστές του κορυφαίου ΙΕΚ στο Computing και συζήτησαν μαζί τους για τη δουλειά που γίνεται στη σχολή, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη applications, τον σχεδιασμό Video Games, τον προγραμματισμό στις πιο σύγχρονες γλώσσες όπως η Java.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Άλλωστε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι μέλος της Oracle Academy με ότι αυτό συνεπάγεται για το επίπεδο των σπουδών και των διαθέσιμων εκπαιδευτικών πόρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καθηγητές παρουσίασαν ένα Gaming Laptop τεχνολογίας αιχμής με υψηλές δυνατότητες και απόδοση, ειδικό για παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά.

Για να μάθετε περισσότερα για τις σπουδές πληροφορικής στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ επισκεφθείτε το omiros.gr ή καλέστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Αθήνα: Βερανζέρου 3, Πλ.Κάνιγγος | 210 3806166.

Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Πλ.Κοραή | 210-4190854.

Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410-549360.