ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε trimming tips για εσένα που θέλεις να περιποιείσαι το μούσι σου εντός σπιτιού

Πέντε trimming tips για εσένα που θέλεις να περιποιείσαι το μούσι σου εντός σπιτιού

Με τα διαθέσιμα ραντεβού στο αγαπημένο σου μπαρμπέρικο να έχουν γίνει δυσεύρετα και τις ουρές κόσμου τα πρωινά του Σαββάτου να ξεκινούν από την είσοδο του καταστήματος και να καταλήγουν στο… δίπλα τετράγωνο, όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου σου, με εσένα να αναρωτιέσαι πώς θα κουμαντάρεις -με ασφάλεια- τις τρίχες στο πρόσωπό σου.

Καλώς ή κακώς, δεν έχουμε όλοι το ταλέντο ή το χέρι «αλφάδι» του μπαρμπέρη μας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να απολαύσουμε μόνοι στο σπίτι μας, μία περιποίηση υψηλών προδιαγραφών. Μπορεί το καλοκαίρι να απαιτεί ένα επιμελώς ατημέλητο και άνετο look από εμάς, αυτή η δικαιολογία όμως δεν είναι αρκετά ικανοποιητική, για να κυκλοφορούμε στην πόλη σαν άλλοι… Tom Hanks στην ταινία «Cast Away».

Έχοντας έρθει αντιμέτωπος αρκετές φορές στο παρελθόν με το δίλημμα «να τα πειράξω ή όχι», είμαι πλέον σε θέση να καταλάβω το άγχος που σε πιάνει και μόνο στη σκέψη πως κάτι μπορεί να πάει στραβά και να βρεθείς ξαφνικά με ένα ανομοιόμορφο αποτέλεσμα ή στη χειρότερη, χωρίς μούσια. Ωστόσο, έχει σημασία να γνωρίζεις πως, όσον αφορά στο grooming, η εμπειρία και η εξοικείωση δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, αρκεί να επιλέξεις τα κατάλληλα και εύχρηστα προϊόντα ανδρικής περιποίησης που προορίζονται για τις ανάγκες σου. Σε κάθε περίπτωση, παρακάτω υπάρχουν συγκεντρωμένα πέντε βασικά trimming tips, για κάθε αρχάριο -και όχι μόνο- που θέλει να απολαύσει μία εμπειρία grooming στο σπίτι!

groom3

Ένα grooming πολυεργαλείο για τρία διαφορετικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr