ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα online ψώνια από τα ΑΒ σε 2 ώρες στην πόρτα σου!

Τα online ψώνια από τα ΑΒ σε 2 ώρες στην πόρτα σου!

Με online αγορές από το delivery.gr, ελάχιστη παραγγελία €25 και ποικιλία 3.000 προϊόντων, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε μόλις 2 ώρες!

Είσαι από αυτούς που ξέρουν τι θέλουν και το θέλουν τώρα! Αλλά αυτό που θέλεις δεν είναι «στην πόρτα» σου. Και δεν προλαβαίνεις/δεν μπορείς/βαριέσαι να πεταχτείς έως το σούπερ μάρκετ και να το πάρεις. Το θέλεις όμως τόσο πολύ! Ξέρεις την παροιμία που λέει πως όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ; Ε, κάπως έτσι έρχεται σε σένα μέσα στις επόμενες δύο ώρες! Όχι το βουνό ούτε βέβαια ο Μωάμεθ, αλλά η ηλεκτρονική παραγγελία σου από τα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Γιατί τώρα, μέσα από το delivery.gr, ψωνίζεις online ανάμεσα σε 3.000 προϊόντα του ΑΒ Εshop και η παραγγελία σου φτάνει κυριολεκτικά στα πόδια σου, στις επόμενες 2 ώρες! Αρκεί να είναι από €25 και πάνω και να βρίσκεσαι στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Και αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές και νέες υπηρεσίες που σου δίνει το AB Eshop (www.ab.gr). Tο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει συνολικά μια μεγάλη ποικιλία 11.000 προϊόντων και συγκεντρώνει κάθε μέρα 2.000 προσφορές, για μεγαλύτερη οικονομία. Και με €40 ελάχιστη παραγγελία και δωρεάν μεταφορικά, μπορείς να παραλάβεις τα online ψώνια σου στο σπίτι ή από το κατάστημα ΑΒ της επιλογής σου!

Πώς;

Με την υπηρεσία «Παράδοση στο σπίτι» που εξυπηρετεί ήδη την Αττική και τη Θεσσαλονίκη, μαζί με 21 ακόμη πόλεις σε όλη την Ελλάδα (Αίγιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ξάνθη, Πάτρα, Πύργος, Ρόδος, Σαλαμίνα, Σέρρες, Τρίκαλα, Τύρναβος, Χαλκίδα, Χίος). Και πολύ σύντομα, θα είναι διαθέσιμη και στην Άμφισσα και την Κομοτηνή.

Ή με την υπηρεσία «Παραλαβή από το κατάστημα» (AB Collect), που σου επιτρέπει να κάνεις online τις αγορές σου, μέσα από το ΑΒ Eshop, και να παραλαμβάνεις έτοιμη την παραγγελία σου από κατάστημα ΑΒ - ήδη, σε 67 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σύντομα σε ακόμη περισσότερα.

Για ό,τι θέλεις, όπου θέλεις, όποτε και όπως το θέλεις, το ΑB Eshop είναι ακόμη πιο κοντά σου. Και σου δίνει όλες τις επιλογές, ώστε να βρεις εκείνη που σου ταιριάζει και να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Περισσότερα: https://www.ab.gr/el/order-services