ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι πραγματικές, tech προσφορές της φετινής Black Friday που δεν πρέπει να χάσουμε

Οι πραγματικές, tech προσφορές της φετινής Black Friday που δεν πρέπει να χάσουμε

Τα τελευταία χρόνια, η Black Friday, δηλαδή η μεγάλη «γιορτή» των προσφορών, έχει «κερδίσει» και τους Έλληνες καταναλωτές. Φέτος όμως, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, η Black Friday αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία, λόγω των νέων δεδομένων στη ζωή μας.

Η τηλεργασία, η προπόνηση στο πάρκο ή το σπίτι με τη βοήθεια της τεχνολογίας, η τηλεκπαίδευση και φυσικά, η ψυχαγωγία εντός, καθιστούν απαραίτητο τον εξοπλισμό μας με smartphones και smartwatches που μπορούν να κάνουν τη νέα πραγματικότητα περισσότερο άνετη.

Η δική μας έρευνα αγοράς σε ό,τι αφορά στα smartphones και τα smartwatches, λοιπόν, μας οδήγησε φέτος στη HONOR, η οποία αποδεικνύει πως είναι μαζί μας και μας στηρίζει ξανά μέσα από πραγματικές προσφορές!

Ιδού, λοιπόν, τρεις tech, value for money προσφορές που αξίζουν την προσοχή μας αυτή τη Black Friday. Το ποια θα επιλέξουμε, εξαρτάται από τις τεχνολογικές μας ανάγκες. Το σίγουρο είναι όμως, ότι όλες τους έχουν κάτι να μας προσφέρουν.

Το HONOR 9X 128GB από τα 269 τώρα στα 169 ευρώ

Τα smartphones έχουν μετατραπεί σήμερα σε πολύεργαλεία που εξυπηρετούν μία πληθώρα αναγκών μας και για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αξίζει να βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις φετινές Black Friday αγορές μας. Μία από τις πραγματικές προσφορές που ξεχωρίζουν τώρα στο ελληνικό διαδίκτυο σε ό,τι αφορά στα σύγχρονα smartphones, λοιπόν, είναι εκείνη του HONOR 9X 128GB, το οποίο μπορούμε να αποκτήσουμε πλέον online με έκπτωση που «αγγίζει» τα 100 ευρώ. Για την ακρίβεια, στη φετινή Black Friday, μπορούμε να το κάνουμε δικό μας από τα 269 στα 169 ευρώ!

Πρόκειται για ένα smartphone που ξεχωρίζει, διότι εκτός από την εξαιρετική ομορφιά, την τριπλή κάμερα 48MP που διαθέτει και την μπροστινή pop up selfie κάμερα, που μας δίνουν την ευκαιρία να βγάζουμε βίντεο και φωτογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών, ταυτόχρονα αποτελεί μία επιλογή που μπορεί να αναβαθμίσει τη διασκέδαση εντός. Να αναφέρουμε απλώς ότι μας προσφέρει μια γρήγορη full frame εμπειρία παιχνιδιού, ενώ χάρη στη HONOR FullView 6.59"1 οθόνη του, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ταινίες και σειρές, απολαμβάνοντας μια απίστευτα ποιοτική εμπειρία θέασης. Στα πλεονεκτήματα του δε, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι η χωρητικότητά του φτάνει τα 128 GB, ενώ να σημειώσουμε ότι διαθέτει επίσης μεγάλη μπαταρία 4000mhA.

Το HONOR 9X PRO 256GB με έκπτωση 100 ευρώ

Μία ακόμη πραγματική, value for money επιλογή για smartphone στη φετινή Black Friday, είναι το HONOR 9X PRO 256GB. Μπορούμε να προμηθευτούμε και το συγκεκριμένο κινητό μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου -όσο διαρκούν οι προσφορές της HONOR, δηλαδή- με έκπτωση που φτάνει τα 100 ευρώ, αφού η τιμή του έχει πέσει λόγω Μαύρης Παρασκευής από τα 299 στα 199 ευρώ!

Σε ό,τι αφορά στα χαρακτηριστικά που κάνουν το συγκεκριμένο smartphone να ξεχωρίζει, υπάρχουν πολλά σημεία στα οποία αξίζει να σταθούμε. Εμείς θα αναφέρουμε απλώς ότι διαθέτει έναν πολύ «δυνατό», οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 810 επεξεργαστή, πως έχει 256 GB χωρητικότητα και 6GB RAM, ότι διαθέτει τριπλή καμερα 48MP και μπροστινή pop up κάμερα, μεγάλη μπαταρία 4000mhA και έναν ιδιαίτερα νεανικό και μοντέρνο σχεδιασμό, που το καθιστούν ένα πραγματικά ξεχωριστό tech gadget για τη σύγχρονη καθημερινότητα. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα gaming smartphone υψηλών επιδόσεων που δεν περνάει απαρατήρητο και αξίζει την προσοχή μας, ειδικότερα τώρα που μπορούμε να το αποκτήσουμε 100 ευρώ φθηνότερο.

Το νέο HONOR WATCH GS PRO από τα 269 τώρα στα 209 ευρώ

Τέλος, στη λίστα των Black Friday αγορών μας, σίγουρα αξίζει μία θέση και το νέο HONOR WATCH GS PRO, ένα ολοκαίνουριο smartwatch που μπορεί να πάει τις προπονήσεις μας σε άλλο, περισσότερο επαγγελματικό επίπεδο και το οποίο μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πιο φθηνά, με την τιμή του να έχει πέσει τώρα στα 209 ευρώ -από τα 269. Στα βασικά του πλεονεκτήματα δε, περιλαμβάνεται το γεγονός ότι μία ώρα φόρτισης αρκεί για να μας συντροφεύει συνεχόμενα για 25 ημέρες, ενώ χάρη στη λειτουργία Route Back και τα ενσωματωμένα συστήματα δορυφορικής πλοήγησης που διαθέτει, μας επιτρέπει να προπονούμαστε και να ζούμε τις περιπέτειές μας, με ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα ανθεκτικό και στιβαρό smartwatch, το οποίο έχει κατασκευαστεί για να αντέχει στα σκληρότερα περιβάλλοντα, έχει περάσει με επιτυχία 14 διαφορετικές δοκιμές στρατιωτικού επιπέδου και μπορεί να λειτουργήσει ως ο προσωπικός μας προπονητής, μιας και διαθέτει πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης, όποιο και αν είναι το άθλημα που προτιμούμε.

Για την ακρίβεια, το HONOR Watch GS Pro διαθέτει συνολικά πάνω από 18 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες προπόνησης! Φυσικά, οι προσφορές σε smartwathes από τη HONOR τώρα είναι πολλές, οπότε με βάση τις ανάγκες μας, θα κάνουμε και την επιλογή μας.

Μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου, λοιπόν, η HONOR μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τη νέα μας καθημερινότητα με ξεχωριστές και σύγχρονες tech επιλογές. Ας βρούμε και ας εκμεταλλευτούμε τις πραγματικές, value for money προσφορές της φετινής Black Friday που αξίζουν την προσοχή μας και θα μας βοηθήσουν να προμηθευτούμε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό, που μπορεί να ικανοποιήσει τις νέες μας ανάγκες.