ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday 2020: Ό,τι τραβάει η ψυχή σου βρίσκεται στο public.gr

Black Friday 2020: Ό,τι τραβάει η ψυχή σου βρίσκεται στο public.gr

Δεν χρειάζεται ντελάλης για να ενημερωνόμαστε για τις προσφορές τις καλές για τη φετινή Black Friday.

Υπάρχει πιο ήσυχος και αξιόπιστος τρόπος. Λέγεται public.gr και είναι το μεγαλύτερο online shopping mall. Μπορείς να βρεις ό,τι τραβάει η ψυχή σου, σε όλα τα είδη ακόμα και σε αυτά που δεν φαντάζεσαι.

Ξέρεις πόσες επιχειρήσεις συνεργάζονται με το public.gr; Περισσότερες από 2.000, διαθέτοντας τα προϊόντα τους. Το online marketplace του Public, το οποίο δημιουργήθηκε για να «φέρει τους καταναλωτές ένα ‘κλικ’ πιο κοντά σε προϊόντα που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα και έξω από το σπίτι», διαθέτει σήμερα πάνω από 2,5 εκατομμύρια κωδικούς από συνεργαζόμενα καταστήματα σε Black Friday τιμές, και προσφέρει προϊόντα από 6 μεγάλες κατηγορίες που περιλαμβάνουν είδη σπιτιού & smart living, sports & fitness, προσωπική φροντίδα & ομορφιά, μόδα, hobby & ελεύθερος χρόνος και παιχνίδια & παιδικά, αλλά και τις οικιακές συσκευές της MediaMarkt.

Πάρε, πάρε, πάρε

Γι’ αυτό σου λέω. Ετοιμάσου, μπες και ψάξε. Βρες τα αγαπημένα σου προϊόντα και τώρα που ήρθε η Black Friday 2020 έσω έτοιμος. Γιατί οι προσφορές βγαίνουν σαν το ζεστό ψωμί και δεν είναι καιρός να χάνουμε τις ευκαιρίες που ποθούμε τόσους μήνες.

Άλλωστε, έρχονται και τα Χριστούγεννα που σημαίνει δώρα. Δώρα για τη μαμά, το μπαμπά, το παιδί το ανήψι και όλους όσους αγαπάμε και δεν ξεχνάμε. Γιατί να μην τους πάρεις τα δώρα τους από τώρα και να ησυχάσεις; Και αυτό που θέλουν και στην τιμή που το θέλεις: από κινητά, laptop, τηλεοράσεις, παιχνίδια, είδη gaming μέχρι και μόδα & είδη προσωπικής φροντίδας. Δεν είναι μαγικό… είναι απλά public.gr.

Απαραίτητα tips για τη Μαύρη Παρασκευή

  • Βάλε αυστηρό budget

Όρισε το ποσό που θέλεις και μπορείς να διαθέσεις και προσπάθησε να μην το ξεπεράσεις. Μπορεί οι Black Friday τιμές να είναι πολύ χαμηλές αλλά είναι σημαντικό να κινηθείς βάσει budget!

  • Γράψου σε newsletters

Γράψου ώστε να λαμβάνεις τα newsletters και να μαθαίνει πρώτος τι προσφορές επίκεινται.

Φουλ μπαταρία, καλή διάθεση, η δική σου λίστα για τον Άι Βασίλη, public.gr και …φύγαμε για τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ!