ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Κωτσόβολος Premium Sponsor στο SingularityU Greece Summit 2020

Η Κωτσόβολος Premium Sponsor στο SingularityU Greece Summit 2020

Η εταιρεία προχωρά σε χορηγία στη νέα γενιά αναπηρικού αμαξιδίου «Laddroller»

Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο του προγράμματός της «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», συμμετείχε ακόμη μία χρονιά ως Premium Sponsor στο SingularityU Greece Summit 2020, το μεγαλύτερο συνέδριο με σημείο αναφοράς τις καινοτόμες και εκθετικές τεχνολογίες, οι οποίες αποτελούν την ευκαιρία για ανάπτυξη και ευημερία, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2020. Η εταιρεία με αφετηρία το διαγωνισμό καινοτομίας «Better Life Challenge», το πρώτο hackathon στην Ελλάδα για ανάπτυξη τεχνολογιών που θα βελτιώσουν τη ζωή ατόμων με αναπηρία, προχώρησε ακόμα πιο αποφασιστικά, ανακοινώνοντας τη χορηγία της στη νέα γενιά αμαξιδίου «Laddroller» μέσα από το SingularityU Greece Summit 2020.

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια», η Κωτσόβολος ευελπιστεί να παρακινήσει ολόκληρο το οικοσύστημα, ώστε να μεγιστοποιήσει την προσβασιμότητα στην τεχνολογία για τους ανθρώπους με αναπηρία, τόσο στο φυσικό, όσο και τον ψηφιακό κόσμο. Αυτό όμως δεν αρκεί, γιατί ο κόσμος μας απαρτίζεται από διαφορετικότητα και πολυπλοκότητα και όλοι καθημερινά δίνουν έναν αγώνα ευελιξίας και προσαρμοστικότητας. Έτσι, η εταιρεία, ενισχύοντας την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία, στηρίζει τον Αρχιτέκτονα, Δημήτρη Πετρωτό, να εξελίξει μια νέα γενιά αμαξιδίου «Laddroller». Το πρωτοποριακό ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να στέκεται με πολύ απλό τρόπο όρθιος και να κινείται, ξεπερνώντας εμπόδια και προσαρμόζοντας το ύψος του στις περιστάσεις της καθημερινότητάς του. Ο Έλληνας εφευρέτης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει το αμαξίδιο με άτομα που πραγματοποιούν τις θεραπείες τους στην ΕΛΕΠΑΠ με στόχο να συμβάλει στη φροντίδα τους, αλλά και να αναπτύξει την εφεύρεση του ακόμα περισσότερο στις φυσιοθεραπείες τους, αλλά και να βελτιώσει την εφεύρεση ακόμα περισσότερο.

Η Κωτσόβολος επισημαίνει πως όλοι είναι ίσιοι στις ανάγκες και ίσοι απέναντι στην τεχνολογία, βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος είναι η έμπρακτη ενδυνάμωση προς όλους τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη μέσα από την τεχνολογία.