ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από το σπίτι φέτος τον χειμώνα

Πέντε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα από το σπίτι φέτος τον χειμώνα

Τους τελευταίους μήνες τα δεδομένα στην καθημερινότητά μας άλλαξαν και μαζί τους κι εμείς. Μάθαμε να ζούμε αλλιώς όμως και παρά τα όσα βιώσαμε και συνεχίζουμε να βιώνουμε, οι περισσότεροι από εμάς μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι πήραμε αρκετά πολύτιμα «μαθήματα», στην προσπάθειά μας να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα, «μαθήματα» που έκαναν ενδεχομένως πιο άνετη και ασφαλέστερη την καθημερινότητά μας.

Βλέπετε, ακόμη και εκείνοι οι οποίοι δεν «το είχαν» με την τεχνολογία, χρειάστηκε να στραφούν στο διαδίκτυο, αλλά και σε online εφαρμογές και υπηρεσίες, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές τους ανάγκες και να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους: Από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ μέχρι την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους. Πλέον ο καθένας μας μπορεί -άλλος σε μικρότερο και άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό- να διαχειρίζεται διαδικτυακά μια σειρά από ζητήματα, που τον βοηθούν να απολαμβάνει περισσότερα κάθε στιγμή και μάλιστα, από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού του.

Ας δούμε, λοιπόν, πέντε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε από το σπίτι εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια φέτος τον χειμώνα, για να απολαμβάνουμε περισσότερα κάθε στιγμή και δη, με το πάτημα ενός κουμπιού ή με το «άγγιγμα» της οθόνης του tablet ή του smartphone μας. Το ψηφιακό «αύριο» είναι ήδη εδώ!

  1. Κάνουμε πιο στοχευμένα και με περισσότερη ασφάλεια τις αγορές μας

Μια βασική αλλαγή που όλοι κληθήκαμε να διαχειριστούμε τους τελευταίους μήνες, σχετίζεται με τον τρόπο που κάνουμε τις αγορές μας. Μάθαμε να χρησιμοποιούμε και να στεφόμαστε περισσότερο στο διαδίκτυο προκειμένου να κάνουμε τις εβδομαδιαίες αγορές από το σούπερ μάρκετ και φυσικά, τις αγορές για το σπίτι και την περιποίησή μας. Όσο κι αν μας λείπει κάποιες φορές η εμπειρία του να περιηγούμαστε σε ένα κατάστημα, η αλήθεια είναι πως το online shopping, έχει πολλά πλεονεκτήματα. Διότι μέσα από εφαρμογές και υπηρεσίες που μπορούμε να «κατεβάζουμε» στα κινητά μας τηλέφωνα, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις αγορές μας πιο οργανωμένα, ώστε να μη βγαίνουμε εκτός προϋπολογισμού, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύπτουμε άμεσα και να εκμεταλλευόμαστε προσφορές που μας βοηθούν συχνά να βγαίνουμε κερδισμένοι, όταν βάζουμε κάτι στο καλάθι των online αγορών μας. Πάνω από όλα όμως, μάθαμε ότι οι αγορές μας μπορούν να γίνονται τώρα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια.

  1. Διαχειριζόμαστε διαδικτυακά την ασφάλεια του αυτοκινήτου και του σπιτιού

Πριν από μερικούς μήνες, δε φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε online την ασφάλεια του σπιτιού και την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας, ακόμη και αν είχαμε από καιρό αυτή τη δυνατότητα. Σήμερα όμως, γνωρίζουμε πώς να φροντίζουμε μόνοι μας να έχουμε περισσότερη ασφάλεια και δη, με μερικά «κλικ», όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Anytime. Όλα αυτά διαμορφώνοντας τα προγράμματα ασφάλισής μας με βάση τις δικές μας ανάγκες και απολαμβάνοντας μια σειρά από προνόμια και προσφορές, που μας χαρίζουν περισσότερη ασφάλεια και περισσότερη άνεση, κάθε στιγμή. Με λίγα λόγια, χάρη στη βοήθεια του διαδικτύου, μπορούμε να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή πλέον περισσότερα προνόμια, επιλογές και υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας.

  1. Φροντίζουμε καλύτερα την ευεξία μας από την άνεση του σπιτιού μας

Με τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά και τον ελεύθερο χρόνο μας, να μας βρίσκει στο σπίτι, η γυμναστική εντός με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγινε ο «κανόνας» στη νέα μας καθημερινότητα. Αρκεί ένα διαδικτυακό βίντεο ή μία δωρεάν, online εφαρμογή για να γυμναστούμε και να φροντίσουμε την ευεξία μας από την άνεση του σαλονιού μας, όταν το θελήσουμε. Μάθαμε, λοιπόν, πως για να γυμναστούμε, δε χρειάζεται να επιβαρύνουμε το πρόγραμμά μας, να ρισκάρουμε την ασφάλειά μας ή να ξοδευτούμε. Αρκεί απλώς να έχουμε τη διάθεση να το κάνουμε και… ένα κινητό ή ένα laptop δίπλα μας.

  1. Επιλέγουμε τις online πληρωμές και τις ebanking λύσεις

Ακόμη και αν γνωρίζαμε πως είχαμε την επιλογή του να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας μέσω διαδικτύου και πριν την πανδημία, συχνά δεν επιλέγαμε να το κάνουμε. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες ανακαλύψαμε ότι οι online πληρωμές μπορούν όχι μόνο να είναι απολύτως ασφαλείς, αλλά ταυτόχρονα να μας βοηθήσουν να γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο και να αποφύγουμε την ταλαιπωρία. Εκτός από το να πληρώνουμε online τους λογαριασμούς μας όμως, το τελευταίο διάστημα μάθαμε επίσης να αξιοποιούμε ή να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις ebanking επιλογές που μας προσφέρονται, ώστε να έχουμε καλύτερο έλεγχο των χρημάτων μας και φυσικά, όπως στην περίπτωση της online πληρωμής λογαριασμών, να μην ταλαιπωρούμαστε, να κερδίζουμε χρόνο και να παραμένουμε περισσότερο ασφαλείς, αποφεύγοντας τις άσκοπες συναναστροφές και μετακινήσεις.

  1. Απολαμβάνουμε ιατρικές υπηρεσίες εξ αποστάσεως

Εκείνοι που έκαναν την αρχή, γνωρίζουν ήδη τα οφέλη που οι online ιατρικές υπηρεσίες μπορούν να προσφέρουν. Οι online συναντήσεις με γιατρούς ή οι διαδικτυακές συνεδρίες ψυχοθεραπείας, αποτελούν επιλογές που ανακαλύψαμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας το τελευταίο διάστημα και αποδεικνύονται πολύτιμες σε πολλές περιπτώσεις. Ακόμη και αν μέχρι στιγμής δεν έχουμε στραφεί σε online υπηρεσίες για τη φροντίδα της σωματικής και ψυχικής μας υγείας, είναι σίγουρα σημαντικό και καθησυχαστικό να γνωρίζουμε πως πλέον, υπάρχουν κι αυτές οι λύσεις.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, λοιπόν, πως οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών μάς ώθησαν σε νέες εμπειρίες, που ενδεχομένως δε φανταζόμασταν. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως κάθε αλλαγή που λαμβάνει χώρα ακόμη και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες, μπορεί να έχει και έναν θετικό αντίκτυπο. Από τις online λύσεις για την ασφάλιση του αυτοκινήτου και του σπιτιού στα προνόμια από τις διαδικτυακές μας αγορές και από την άσκηση με τη βοήθεια του διαδικτύου στα online ιατρικά ραντεβού και φυσικά, τις online πληρωμές λογαριασμών και τις εξελιγμένες ebanking λύσεις. Σήμερα, χάρη στο διαδίκτυο και την τεχνολογία, απολαμβάνουμε περισσότερα προνόμια, επιλογές και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας, Anytime. Αυτό δεν είναι, άλλωστε, το ζητούμενο; Να μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερα, κάθε στιγμή!

#moreanytime

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Στις 21/12 η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη