ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς η Lidl Ελλάς αναδείχθηκε σε Top Employer 2021 σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πώς η Lidl Ελλάς αναδείχθηκε σε Top Employer 2021 σε Ελλάδα και Ευρώπη

Στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα, οι ευκαιρίες εκπαίδευσης, οι δυνατότητες ανάπτυξης, η μέριμνα για την υγεία και την ασφάλεια των εργαζόμενων και οι αμοιβές σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, συνθέτουν σε σημαντικό βαθμό το πορτρέτο του ιδανικού εργοδότη. Αλήθεια όμως, στην Ελλάδα του 2021, πόσες είναι οι εταιρείες που πληρούν αυτά τα κριτήρια;

Ο δρόμος προς μία εργασιακή πραγματικότητα που φέρνει τον εργαζόμενο σε πρώτο πλάνο, φαντάζει μακρύς, σε πολλές περιπτώσεις. Όπως σε κάθε περίπτωση όμως, έτσι και στη συγκεκριμένη, υπάρχουν εξαιρέσεις και αρκεί μία ματιά στη λίστα του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού Top Employers Institute για να το αντιληφθούμε.

Το Top Employers Institute βραβεύει οργανισμούς και εταιρείες, που έχουν έναν θετικό αντίκτυπο στις ζωές των εργαζόμενων ανά τον κόσμο. Φέτος, λοιπόν, το Top Employers Institute εντόπισε και βράβευσε πάνω από 1.600 κορυφαίους εργοδότες σε 120 χώρες και εδάφη και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, κορυφαίος εργοδότης σε Ελλάδα και Ευρώπη αναδείχθηκε, μία εταιρεία που γνωρίζουμε καλά και η οποία δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και 20 χρόνια: Ο λόγος για τη Lidl Ελλάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr