ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανάπτυξη λογισμικού και καινοτόμες λύσεις σε διεθνές επίπεδο από την Ελλάδα

Ανάπτυξη λογισμικού και καινοτόμες λύσεις σε διεθνές επίπεδο από την Ελλάδα

Αυτή είναι η Software Competitiveness International

Με συνεχή, επιτυχημένη και πολυβραβευμένη παρουσία στον χώρο της Ανάπτυξης Λογισμικού στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης επί δέκα έτη και πλέον, η Software Competitiveness International Α.Ε. (SoftCom International) διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της. Οι περισσότεροι από 90 εργαζόμενοι στα γραφεία της στην Ελλάδα προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες στις πολυεθνικές εταιρείες που απαρτίζουν το πελατολόγιό της, οι οποίες, με τη σειρά τους, αναγνωρίζουν την υψηλή συνέπεια και ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών και προιόντων με συνεχή διεύρυνση της συνεργασίας τους. Η SoftCom International παρέχει εξατομικευμένες και καινοτόμες λύσεις Λογισμικού, αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Λογισμικού για τα Προϊόντα τους.

Λογισμικό σε όλο το εύρος του κύκλου Ανάπτυξης Λογισμικού

Αυτό που κάνει τη SoftCom International να ξεχωρίζει και να καταγράφει συνεχείς επιτυχίες στον χώρο της, σε διεθνές επίπεδο είναι η προσέγγιση των νέων προκλήσεων. Κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται διαφοροποιημένα, βάσει των ειδικών αναγκών και ιδιαιτεροτήτων του, από ομάδα έμπειρων μηχανικών Λογισμικού, οι οποίοι εξειδικεύονται στην υλοποίηση των ειδικών αναγκών των προιόντων του, τόσο τεχνολογικά όσο και από πλευράς λειτουργικότητας και αγοράς. Εστιάζει στην παραγωγή λογισμικού σε όλο το εύρος του κύκλου Ανάπτυξης Λογισμικού, για τεχνολογίες αιχμής, καινοτόμα προϊόντα και λειτουργικότητες, που αφορούν απαιτητικές αγορές από πλευράς ασφάλειας και ποιότητας. Έτσι η Software Competitiveness International έχει διεισδύσει σε αγορές όπως η Aυτοκινητοβιομηχανία, τα Διαστημικά, η Αεροναυπηγική, η Ψηφιοποίηση, οι Τηλεπικοινωνίες, η βιομηχανική εκτύπωση, η Διαχείριση γνώσης και η Υγεία, παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της μέσω στελεχών με πολύχρονη εμπειρία, ενθουσιασμό για ποιότητα, διαδικασίες και συνεχή βελτίωση.

Το «μυστικό» άλλωστε της λειτουργίας της SoftCom International, που είναι ένα Κέντρο Λογισμικού με έδρα την Ελλάδα, αλλά με επιτόπια παρουσία και δραστηριοποίηση στο εξωτερικό, ευθύς εξ αρχής από την ίδρυση της, είναι ένας συνδυασμός δύο παραγόντων, που δεν συναντώνται συχνά και εύκολα. Από τη μία, οι ομάδες της εργάζονται με βάση την οργάνωση και την εμπειρία που συνήθως συναντάμε σε έναν πολυεθνικό οργανισμό και από την άλλη διατηρούν, μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια, τη φρεσκάδα των ιδεών και την αφοσίωση που μία νέα και δυναμική start up εταιρεία παρέχει στους πελάτες της. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι βραβεύσεις και οι πιστοποιήσεις που αποσπά διαρκώς η SoftCom International από καταξιωμένους φορείς σε διάφορους τομείς, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο πως η εταιρεία αποτελεί έναν αξιόπιστο συνεργάτη με ποιοτική προσέγγιση και μεθοδολογία διεθνών προδιαγραφών στην ανάπτυξη λογισμικού και ταυτόχρονα, ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον με επίπεδη οργανωτική δομή, όπου οι 90 και πλέον εργαζόμενοί της συνεργάζονται ως ομάδα, σε συνθήκες κατάλληλες για να αναπτύξουν τις τεχνολογικές γνώσεις τους, μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.

Ομαδικό πνεύμα με πάθος για την τεχνολογία, ταλέντο, αφοσίωση, δέσμευση και μεράκι

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr