ΕΡΓΑΣΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχονται προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Θεσσαλονίκη: Έρχονται προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Στο άμεσο μέλλον αναμένεται η προκήρυξη για 150 μόνιμους υπαλλήλους στην Εταιρεία Ύδρευσης - Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ΑΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες ο διαγωνισμός θα σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, για να πάρει ΦΕΚ.

Σύμφωνα με την κατανομή των θέσεων, 55 από αυτές θα καλυφθούν από υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 25 από υποψηφίους Τεχνολογικής και 70 από υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κάποιες από τις ειδικότητες που παραδοσιακά ενδιαφέρουν την ΕΥΑΘ είναι οι εξής: Διοικητικών, Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Καταμετρητών, Μηχανολόγων, Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Οδηγών και Υδραυλικών.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Κρεστενίτης πρόκειται για «θέσεις αορίστου χρόνου και ανάλογα με τα προσόντα του καθενός και την εμπειρία του θα ενταχθεί και στο ανάλογο μισθολόγιο σύμφωνα με αυτό που ισχύει στην ΕΥΑΘ. Το μισθολόγιο έχει ακολουθήσει τις περικοπές του ευρύτερου δημόσιου τομέα και κινείται στα όρια των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων αντίστοιχων ειδικοτήτων».

«Ήμασταν επίμονοι με το θέμα των προσλήψεων, παρουσιάσαμε τις ανάγκες της ΕΥΑΘ αλλά και τους μελλοντικούς στόχους της Εταιρείας, καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό τον αριθμό προσλήψεων», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ διευκρινίζοντας ότι η Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης σκοπεύει, με τις προσλήψεις αορίστου χρόνου, να περιορίσει την συνεργασία της με εργολαβίες.

Σχετικές ειδήσεις