ΕΡΓΑΣΙΑ

Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ποιες θέσεις είναι ανοιχτές στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Προσλήψεις θα κάνει το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.Μέχρι τις 9 Ιανουρίου μπορείτε να καταθέσετε αιτήσεις για τις θέσεις εργασίας στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Ιδρύματος αναφέρει:

Τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής των επικρατέστερων υποψηφίων έχει αναλάβει εκ μέρους του ΚΠΙΣΝ η εταιρία συμβούλων Egon Zehnder. Η τελική επιλογή θα γίνει από το ΚΠΙΣΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους έως τις 9 Ιανουαρίου 2017.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος («ΚΠΙΣΝ»), που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Βασ. Σοφίας αρ. 86Α , και η εταιρεία Egon Zehnder International A.E., η οποία εδρεύει στο Μαρούσι, οδός Παραδείσου αρ. 2, θα επεξεργαστούν τα προσωπικά σας δεδομένα που θα συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία σας που θα χορηγήσετε, προκειμένου να κριθεί η καταλληλότητά σας για την θέση εργασίας του ΚΠΙΣΝ για την οποία υποβάλλατε αίτηση.

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν της μέγιστης εμπιστευτικότητας.

Υποβάλλοντάς το βιογραφικό σας σημείωμα παρέχετε την συγκατάθεσή σας στην παραπάνω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Σύμφωνα με τα αρ. 11-13 του Ν 2472/1997, μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα πρόσβασης και διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση snfcc@egonzehnder.com. Οι θέσεις εργασίας που έχουν ανοίξει είναι:

Προϊστάμενος Ενοικιάσεων

Προϊστάμενος Εστίασης

Βοηθός Λογιστή

Διευθυντής Προσωπικού

Προϊστάμενος Ασφαλείας ΤΠΕ

Επόπτης Βάρδιας Τμήματος Ασφάλειας Συντονιστής Εξυπηρέτησης Επισκεπτών

Σχετικές ειδήσεις