ΕΡΓΑΣΙΑ

Καταγγελία στο Newsbomb.gr: Ασφαλισμένος με δύο έμμεσα μέλη, εμφανίζεται μόνο αυτός στο σύστημα!

Καταγγελία στο Newsbomb.gr: Ασφαλισμένος με δύο έμμεσα μέλη, εμφανίζεται μόνο αυτός στο σύστημα!

Τους «πρόδωσε» το σύστημα και χιλιάδες ασφαλισμένοι χωρίς να ξέρουν το γιατί ξαφνικά δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ πληρώνουν κανονικά εισφορές, τόσο οι ίδιοι όσο και οι εργοδότες τους. Ο ΕΦΚΑ «δηλώνει» αναρμόδιος και παραπέμπει τους ασφαλισμένους στο ΙΚΑ.

ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΑΦΗΝΟΥΝ... ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ!

Κάποιοι ασφαλισμένοι «χάθηκαν», κάποιοι άλλοι έλαβαν διπλά εκκαθαριστικά, ενώ όσοι είχαν την «ατυχία» να έχουν... συνονόματους, σε πολλές περιπτώσεις τα μητρώα τους συγχωνεύτηκαν κατά την μεταφορά των στοιχείων τους. Αυτά είναι λίγα μόνο από τα παραδείγματα του χάους και της σύγχυσης που επικρατούν στον ΕΦΚΑ.

Το αλαλούμ που έχουν να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι ασφαλισμένοι προκαλεί μόνο πονοκέφαλο, καθώς για να καταφέρουν να ξεκαθαρίσουν τις μπερδεμένες περιπτώσεις τους, πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι στον ασφαλιστικό τους φορέα, και αυτό γιατί ο ΕΦΚΑ αποποιείται των ευθυνών του και δηλώνει «ότι δεν γνωρίζει»...

Ασφαλισμένος καταγγέλλει στο Newsbomb.gr ότι ενώ στις 6 Μαρτίου 2017 έγραψε κανονικά τις ιατρικές εξετάσεις του παιδιού του-έμμεσο μέλος-, μπαίνοντας σήμερα (24 Μαρτίου 2017) στην ηλεκτρονική υπηρεσία των ασφαλιστικών εισφορών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης διαπίστωσε ξαφνικά ότι δεν έχει κανένα έμμεσο μέλος! Με λίγα λόγια, τα παιδιά του είναι ανασφάλιστα!

Στο παρακάτω έγγραφο αποδεικνύεται από την ημερομηνία έκδοσης ότι, στις 6 Μαρτίου του 2017 έλαβε παραπεμπτικό διαγνωστικών εξετάσεων για το ασφαλισμένο έμμεσο μέλος της οικογένειάς του!

Έγγραφο 1

24 ΕΦΚΑ 2

Όμως, με βάση το παρακάτω έγγραφο, στο σύστημα πλέον δεν υπάρχει κανένα έμμεσο μέλος! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «δεν έχετε απογεγραμμένα έμμεσα μέλη». Είναι μόνο εκείνος ασφαλισμένος. Άρα, εάν ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος θελήσει να γράψει εξετάσεις ή φάρμακα για κάποιο από τα παιδιά του δεν θα μπορέσει, αφού το σύστημα δεν αναγνωρίζει Ασφαλιστική Ικανότητα Έμμεσα Ασφαλισμένων. Δηλαδή απλά και κατανοητά, ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος θα πρέπει και για εξετάσεις και για φάρμακα να πληρώσει!

Έγγραφο 2

24 ΕΦΚΑ 1

Ευτράπελα ΕΦΚΑ ώρα μηδέν...

Κάθε μέρα και μία έκπληξη για τους ασφαλισμένους. Χιλιάδες είναι αυτοί που διαμαρτύρονται συνεχώς για τα ακραία λάθη που έχουν γίνει και με τον χρόνο ασφάλισής τους! Το σύστημα του ΕΦΚΑ εκτός από «φαντάσματα-ασφαλισμένους», διαθέτει και ασφαλισμένους επί 60 χρόνια αλλά και ανασφάλιστους με 25 έτη εργασιακού βίου!!!Εντύπωση προκαλεί το παράδειγμα ενός ασφαλισμένου που στην καρτέλα του παρουσιάζεται ασφαλισμένος σε έξι ταμεία ταυτόχρονα!

Σχετικές ειδήσεις