ΕΡΓΑΣΙΑ

Θρίλερ με τις συντάξεις Μαΐου: Δεν θα δοθούν όλες στο τέλος του μήνα!

Θρίλερ με τις συντάξεις Μαΐου: Δεν θα δοθούν όλες στο τέλος του μήνα!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι συνταξιούχοι, που ενώ περίμεναν με αγωνία να λάβουν τις συντάξεις τους τις τελευταίες μέρες του μήνα-όπως γίνεται πάντα-, βρέθηκαν προ εκπλήξεως και με... άδειες τσέπες! Λίγο η Πρωτομαγιά, λίγο οι λάθος χειρισμοί του Υπουργείου Εργασίας στερούν από την τρίτη ηλικία το... χαρτζιλίκι της.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Περιμένουν πώς και πώς να πληρωθούν τις συντάξεις τους για να μπορέσουν να ζήσουν. Μετρούν αντίστροφα τις μέρες γιατί τα ψυγεία τους είναι άδεια και οι λογαριασμοί τους απλήρωτοι. Τα «ψίχουλα» που τούς άφησαν για συντάξεις δεν φτάνουν ούτε για τα βασικά. Και αφού φρόντισαν να τούς τις «ψαλιδίσουν» μέχρι εκεί που δεν πάει, τώρα παρατείνουν τις ημέρες της πληρωμής τους. Κάθε μήνα «μετατίθεται» και δυο - τρεις μέρες αργότερα!

Έτσι λοιπόν η καταβολή των συντάξεων μπορεί να ξεκινά από σήμερα, αλλά μόνο για... λίγους! Σήμερα, Πέμπτη(27/4/2017) θα πληρωθούν οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και του ΚΕΑΝ. Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ στις 2 Μαΐου, ενώ το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 3 Μαΐου.

Σχετικές ειδήσεις