ΕΡΓΑΣΙΑ

Ψάχνετε εργασία; Τότε στις 24 Απριλίου πρέπει να πάτε εκεί!

Ψάχνετε εργασία; Τότε στις 24 Απριλίου πρέπει να πάτε εκεί!

... σταγραφεία της παρακάτω μεγάλης εταιρείας, καθώς οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν όλα τα μυστικά για να κάνουν την καλύτερηαρχή στην επαγγελματική τους πορεία.

Στους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας θα αφιερώσει την 24η Απριλίου ο Όμιλος Adecco. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, την συγκεκριμένη ημέρα ο Όμιλος Adecco θα υποδεχθεί στα γραφεία του υποψηφίους, που βρίσκονται στην αρχή της επαγγελματικής τους πορείας, με σκοπό να τους καθοδηγήσει στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Η παγκόσμια πρωτοβουλία «Experience Work Day», μέρος του προγράμματος Adecco Way to WorkTM, είναι μια ακόμη ενέργεια του Ομίλου Adecco που στόχο έχει, μέσω πρακτικής εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, να υποστηρίξει τους νέους που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ώστε να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Το «Experience Work Day» είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία του Ομίλου Adecco με στόχο να υποστηρίξει τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας υποψηφίους στα πρώτα τους βήματα δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της εργασίας σε μια πολυεθνική εταιρεία-ηγέτη στον κλάδο της. Η εκδήλωση «Experience Work Day» απευθύνεται σε φοιτητές ή αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έως 6 μήνες. Οι συμμετέχοντες, με βάση τον κλάδο σπουδών τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αντικείμενο εργασίας που τους ενδιαφέρει και να λύσουν πιθανές απορίες περνώντας μια ημέρα δίπλα στους εργαζομένους της Adecco στο αντίστοιχο τμήμα.

Δίπλα στα έμπειρα στελέχη της Adecco, θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη, εκτός από το αντικείμενο της κάθε θέσης, πώς είναι να εργάζεσαι σε ένα οργανωμένο πολυεθνικό περιβάλλον, τις καθημερινές προκλήσεις, τις αναγκαίες δεξιότητες, τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται. Τα έξι τμήματα που μπορούν να γνωρίσουν από κοντά οι συμμετέχοντες στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του «Experience Work Day» βάσει του αντικειμένου σπουδών τους είναι τα εξής: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Marketing, Τμήμα IT, Τμήμα Λογιστηρίου και Τμήμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας. Οι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 17 Απριλίου. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα διεξαχθεί κλήρωση μέσω της οποίας θα επιλεχθούν οι τελικοί συμμετέχοντες. Στο www.adecco.gr/way-to-work/experience-work-day αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τη διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής στο Experience Work Day.

Σχετικές ειδήσεις