Επέτειος Πολυτεχνείου: 751.215 αναγνώστες ενημερώθηκαν από το Newsbomb.gr

Tο Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018, στην επέτειο…

Σοκαριστικό ατύχημα στo Grand Prix του Μακάου: Μονοθέσιο «εκτοξεύτηκε» στις κερκίδες (vid)

H 17χρονη πιλότος, Σοφία Φλόερς, ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα…

Θρίλερ στην Πάτρα: Νεαρός βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στα σκαλιά πολυκατοικίας

Είχε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Πολυτεχνείο: Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας - Βίντεο ντοκουμέντο

Πολυτεχνείο: Καρέ - καρέ η στιγμή που…

Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο εκτυλίχθηκε το βράδυ του…

Οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για μόνιμους που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι

Οι νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για μόνιμους που βγαίνουν μέσα στο καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΣΕΠ: Με μόνιμους και συμβασιούχους αναμένεται να ενισχυθούν το επόμενο χρονικό διάστημα διάφοροι φορείς του Δημοσίου.

Το ΑΣΕΠ την περασμένη εβδομάδα προχώρησε στη διαδικασία έκδοσης και δημοσίευσης στο ΦΕΚ δύο προκηρύξεων για την πρόσληψη συνολικά 625 μονίμων υπαλλήλων στο ΕΚΑΒ και στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ενώ υπό εξέταση βρίσκονται αιτήματα που υπέβαλαν τα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας ) και αφορούν την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων.

Εντός του καλοκαιριού αναμένεται να εκδοθούν τρεις νέες προκηρύξεις για 388 θέσεις, ενώ ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για τις δύο προαναφέρόμενες εκδοθείσες προκηρύξεις για 625 θέσεις ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ζητούμενων θέσεων από το δημόσιο στις 1.033.

Ειδικότερα,

α) Την περασμένη εβδομάδα εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 5Κ/2018 για την πρόσληψη, με σειρά προτεραιότητας, 37 μονίμων υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ που υπάγεται στο Υπουργείο Υγείας.

Οι υποψήφιοι, με βάση τους όρους της προκήρυξης, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση στο ΑΣΕΠ από 4/6/2018-19/6/2018 και να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ τον φάκελο με την εκτυπωμένη αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως στις 22/6/2018.

β) Η προκήρυξη 6Κ/2018 που εξέδωσε το ΑΣΕΠ για λογαριασμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και άρχισε ήδη να τρέχει αφορά την κάλυψη 588 θέσεων τακτικού προσωπικού (Δ.Ε-Τ.Ε-Π.Ε) στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους υποψηφίους θα γίνει από 12/6/2018-27/6/2018 και του φακέλου των δικαιολογητικών έως στις 2/7/2018.Με την προκήρυξη ζητούνται ειδικότητες όπως προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλπ.

γ) Εντός του Ιουνίου και του Ιουλίου το ΑΣΕΠ αναμένεται να προχωρήσει στην έκδοση τριών ακόμη προκηρύξεων για την πρόσληψη 388 μονίμων υπαλλήλων στα Υπουργεία Πολιτισμού, Μεταναστευτικής Πολιτικής και στον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας).

Στον ΔΕΔΔΗΕ θα προσληφθούν 158 υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και σε ειδικότητες όπως Ηλεκτροτεχνίτες, Μηχανικοί, Τεχνολόγοι, Οικονομολόγοι, Πληροφορικής κλπ.

Για το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής η προκήρυξη που θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ πιθανότατα τον Ιούλιο θα αφορά την πρόσληψη 50 υπαλλήλων για την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου και για το Υπουργείο Πολιτισμού η προκήρυξη θα αφορά την κάλυψη 200 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ειδικότητες όπως φύλακες αρχαιοτήτων, πληροφόρησης, νυχτοφύλακες κλπ

Με πληροφορίες από dikaiologitika.gr

PHOTO GALLERY