ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες (vid)

Σοκ στην Κέρκυρα: Ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικες (vid)
corfutvnews.gr

Μετά το σοκ στην κοινή γνώμη από την αποκάλυψη της υπόθεσης του ιερέα στη Μάνη, μια δεύτερη υπόθεση με παρόμοια χαρακτηριστικά έρχεται στη δημοσιότητα.

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή (08/11) στα δικαστήρια της Κέρκυρας, όπου οδηγήθηκε ο 60χρονος ιερέας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη.

Κάτοικοι του χωριού της νότιας Κέρκυρας, όπου καταγγέλλεται πως συνέβη το περιστατικό, του επιτέθηκαν φραστικά, με φράσεις όπως: «Παιδεραστή, κτήνος, θα είσαι για πάντα κυνηγημένος».

Τελικά, ο ιερέας δεν απολογήθηκε καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Και δεύτερη μήνυση

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr, σε βάρος του 60χρονου ιερέα κατατέθηκε μήνυση και από τους γονείς μίας 14χρονης, με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή το παιδί ήταν 10 ετών. Και το δεύτερο περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη στην ίδια περιοχή της νότιας Κέρκυρας. Σε σχετική επικοινωνία, ο συνήγορος των δυο κοριτσιών είπε πως «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης».

kerkira1.jpg
Ο 60χρονος ιερωμένος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο για να απολογηθεί - Συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμασανcorfutvnews.gr

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.

Πηγή: corfutvnews.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε ο Γιώργος Σαΐτης

Μοναστηράκι: Ανατροπή με τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο μετρό