ΕΛΛΑΔΑ

Ιθάκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα πάθους

Ιθάκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα πάθους

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στην Ιθάκη, όπου 54χρονος γρονθοκόπησε έναν 40χρονο μέχρι θανάτου καθώς πίστευε ότι είχε ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η 42χρονη γυναίκα φαίνεται πως είχε σχέση με έναν άλλο άνδρα από τη Βρετανία, ο οποίος έφτασε στο νησί πριν μερικές ημέρες.

Το Σάββατο ο κατηγορούμενος εντόπισε το αυτοκίνητο της γυναίκας κοντά στο ξενοδοχείο που έμενε ο 40χρονος. Οι δύο άνδρες άρχισαν να καυγαδίζουν και η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Ο επιχειρηματίας τότε άρχισε να τον γρονθοκοπά ασταμάτητα στο κεφάλι και στο σώμα του.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι στο ξενοδοχείο μας πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, η κοινωνία έχει σοκαριστεί. Όπως και να είναι έφυγε μια ζωή» δήλωσε στο Star η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου.

Στον άγριο ξυλοδαρμό ήταν παρούσα και η 42χρονη. Μόλις είδε αιμόφυρτο τον φίλο της, του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και έφυγε.

Το μεσημέρι της Κυριακής επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου αντίκρισε τον Βρετανό νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε τις Αρχές. Η γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού διαπίστωσε τον θάνατό του.

«Ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει από το νησί»

«Είχανε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» δήλωσε στο Star κάτοικος της Ιθάκης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία και την εν διαστάσει σύζυγό του. Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και η γυναίκα για έκθεση σε κίνδυνο ζωής.

Και οι δύο πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρία θα «χτυπήσει» τη χώρα τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα πλήξει (Χάρτες)

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν - Όλα τα σενάρια

Σχετικές ειδήσεις