ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Γιόρτασαν τα 50 χρόνια γάμου σε διπλανά κρεβάτια πιασμένοι χέρι – χέρι (Pics)

Κορονοϊός: Γιόρτασαν τα 50 χρόνια γάμου σε διπλανά κρεβάτια πιασμένοι χέρι – χέρι (Pics)

Μια πανέμορφη ιστορία στην εποχή του κορονοϊού από την πολύπαθη Ιταλία.

Συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού μέσα από νοσοκομείο στην Ιταλία που γιόρτασε την 50ή επέτειο γάμου κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, σε διπλανά κρεβάτια καθώς πάσχουν και οι δύο από κορονοϊό.

Το ζευγάρι γιόρτασε μισό αιώνα γάμου στις 4 Απριλίου και η νοσοκόμα Ρομπέρτα Φερέτι ανάρτησε τη φωτογραφία του ηλικιωμένου ζευγαριού στα social media. Η 71χρονη Σάντρα και ο σύζυγός της ο 73χρονος Τζιανκάρλο δέχονται οξυγόνο από αναπνευστήρα.

Οι νοσοκόμες μετέφεραν τα κρεβάτια τους δίπλα δίπλα ώστε να μπορέσουν να περάσουν την 50ή τους επέτειο μαζί ενώ τους έφεραν και μια μικρή τούρτα με ένα κερί με τον αριθμό 50. Εισήχθησαν στο νοσοκομείο Μούρι στο Φέρμο τον Μάρτιο, ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, πλέον έχουν πάρει και οι δύο εξιτήριο.

«Στον αέρα μπορούσες να νιώσεις την αγάπη που αναζητείς ολόκληρη τη ζωή σου», είπε η Φερέτι στα τοπικά μέσα όπως αναδημοσίευσε η Daily Mail.

«Η Σάντρα έκλαψε πολύ, ανησυχούσε όχι για τον εαυτό της αλλά για τον άντρα της. Εκείνος μου είχε πει πόσο πολύ την αγαπούσε ακόμη έπειτα από τόσα χρόνια. Όταν ανακάλυψα ότι ήταν η επέτειος γάμου τους σκέφτηκα ότι έπρεπε να το γιορτάσουν». πρόσθεσε η Φερέτι.

«‘Έφερα πενήντα μικρές καρδιές που είχα στο σπίτι και ένα μικρό κέικ με ένα κεράκι που δεν το ανάψαμε (δεν μπορείς να έχεις ζωντανή φλόγα κοντά σε παροχή οξυγόνου)», πρόσθεσε.

Όμως η εξομολόγηση της Φερέτι, είχε και ακόμη περισσότερες, συγκλονιστικές, λεπτιμέρειες: «Παίξαμε το γαμήλιο εμβατήριο, βάλαμε τα κρεβάτια τους κοντά – κοντά και αυτοί με τις λίγες δυνάμεις που τους έχουν απομείνει, πιάστηκαν χέρι – χέρι. Ήταν μια απίστευτη, μια πολύ όμορφη στιγμή. Αυτές είναι οι στιγμές που αξίζουν τις θυσίες μας αυτές τις μέρες».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

To «μάζεμα» των vouchers και η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ -Τι αποκαλύπτουν κυβερνητικές πηγές στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις