ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 34χρονη - Στο σκοτάδι οι έρευνες

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση η 34χρονη - Στο σκοτάδι οι έρευνες

Στο σκοτάδι παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας τη στιγμή που η κατάσταση της υγείας της 34χρονης κοπέλας που το πρωί της Τετάρτης (20/05) δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι ενώ πήγαινε στη δουλειά της, παραμένει σταθερή.

Η 34χρονη έφτασε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της στην οδό Θησέως, μπήκε στο κτήριο και κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της εταιρίας της. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις πλησίασε το ασανσέρ, ξαφνικά εμφανίστηκε μία γυναίκα και της έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκε.

Η ξανθιά καλλονή είχε συμμετάσχει παλιότερα ως παίκτρια από την Αιτωλοακαρνανία, στο παιχνίδι του Alpha “Deal”.

«Την παρέλαβα και ούρλιαζε. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Είδαμε ότι είχε γίνει επίθεση εναντίον της με χημική ουσία. Τα τραύματά της ήταν στο πρόσωπο, στον τράχηλο (σ.σ. στο λαιμό) και στα άνω άκρα της. Έχει άσχημο έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή», τόνισε ο διευθυντής επειγόντων του νοσοκομείου που νοσηλεύεται η 34χρονη, σημειώνοντας πως «είναι δύσκολη η κατάσταση για το μάτι αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Τα πρώτα λόγια της 34χρονης

Ο ίδιος μετέφερε τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας. Όταν τη ρώτησε αν η επίθεση ήταν εσκεμμένη, ώστε να κληθεί η αστυνομία, η κοπέλα υποφέροντας από τους πόντους, του είπε: «δεν ξέρω τι έγινε. Μία με μαύρα μου έριξε κάτι».

Δείτε φωτογραφίες της 34χρονης στη Gallery:

Το χρονικό της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η άτυχη 34χρονη ονομάζεται Ιωάννα και εργάζεται σε ασφαλιστική. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μία γυναίκα την περίμενε στην είσοδο του κτηρίου που στεγάζεται η δουλειά της, έξω από το ασανσέρ.

Αμέσως μετά την επίθεση, η άτυχη κοπέλα έτρεξε προς το φαρμακείο, ενώ είχε μείνει μόνο με τα εσώρουχά της, καθώς την έκαιγαν τα ρούχα της και φώναζε για βοήθεια.

Το σώμα και το πρόσωπό της ήταν γεμάτα με αίματα.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος έχει κατάστημα δίπλα από το φαρμακείο, σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον τόπο εργασίας της 34χρονης, είδε την κοπέλα γυμνή και τυλιγμένη με μια ποδιά από κουρείο, μόνο με το εσώρουχό της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος, του έκανε εντύπωση που μάλλον από το σοκ δεν φώναζε.

Δείτε τι είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Newsbomb.gr:

Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η άγνωστη που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, τράπηκε σε φυγή, ενώ κόσμος έτρεξε να βοηθήσει την γυναίκα που ούρλιαζε από τον πόνο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της άλλης γυναίκας και ελέγχει τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται γύρω από την καφετέρια, όπου σημειώθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει καταγγελία ότι οι δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπήρχε κάποια προσωπική διαφορά μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης στη gallery:

«Δεν είχε καμία κόντρα»

Ο πατέρας της Ιωάννας, ο οποίος μένει στην Αμφιλοχία, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του. Με αγωνία περιμένει πάνω από το τηλέφωνο να μάθει νέα για την υγεία του παιδιού του.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Από τη δουλειά της μας πήραν τηλέφωνο ότι είναι χτυπημένη στο πρόσωπο, τώρα τι άλλο είναι δεν ξέρουμε τίποτα» είπε ο πατέρας της κοπέλας, στο Star.

«Δεν είχε καμία κόντρα, κανένα πρόβλημα, τώρα τι άνθρωπος ήταν αυτός και γιατί το έκανε άγνωστο, ας τα βρει η αστυνομία» τόνισε.

Δείτε βίντεο από το σημείο της επίθεσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βρέφος 8 μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων