ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα
INTIME NEWS

Αίσιο τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του κοριτσιού, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Πέμπτη (11/06) στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σε πρατήριο καυσίμων βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και εξαφανίστηκε ενώ επέστρεφε από το σχολείο της, σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 10χρονη Μαρκέλλα βρέθηκε λίγο πριν τις 09:00 το πρωί σε πρατήριο επί της οδού Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Φέρεται να πήγε μόνη της στο πρατήριο.

Η αστυνομία παρέλαβε την 10χρονη, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της,ωστόσο φαινόταν εξουθενωμένη. Μάλιστα, φορούσε τη σχολική της τσάντα.

Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, «με ενημέρωσαν ότι βρέθηκε το παιδί κοντά στην παραλία. Είναι καλά. Δεν έχω άλλες πληροφορίες».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 10χρονης είχε δηλώσει το πρωί της Παρασκευής (12/06) ότι ένας συμμαθητής της ανέφερε ότι προσέγγισε την Μαρκέλλα μία άγνωστη γυναίκα, η οποία την φώναξε με το όνομά της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του κοριτσιού, η Μαρκέλλα έφυγε μαζί της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

Η μικρή Μαρκέλλα, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να την φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

Πηγή πληροφοριών: grtimes.gr, voria.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι: Η κατάθεση του πρώην της Ιωάννας και της 35χρονης για την επίθεση