ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι - Ανατροπή από την 35χρονη: Δεν το έκανα για τον Νώντα

Βιτριόλι - Ανατροπή από την 35χρονη: Δεν το έκανα για τον Νώντα

Επίθεση με βιτριόλι: Μια πληροφορία που φαίνεται να ανατρέπει όλα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα για την υπόθεση, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, ενώ εκείνη πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, παραμένει τουλάχιστον όσο αφορά το κίνητρο της δράστιδας, ένα μυστήριο.

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση, έχει επικαλεστεί το δικαιώμα της σιωπής, δεν απολογήθηκε και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης.

Μια πληροφορία που έφερε στο φως το Star, ανατρέπει όσα είχαν ειπωθεί έως τώρα για το κίνητρο της επίθεσης. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη.

Πρόκειται για μια παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ η 35χρονη και στην οποία φέρεται να έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο που την οδήγησε στην επίθεση.

Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της είπε.

Μητέρα Ιωάννας: Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που μας βρήκε

Η μητέρα της Ιωάννας μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η κόρη της και τη σημερινή κατάσταση της υγείας της.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ισόβια στον Στεφανάκη για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης στη Νέα Μάκρη