ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: «Βόμβα»! «Άλλος είναι ο λόγος που την έκαψε»

Βιτριόλι: «Βόμβα»! «Άλλος είναι ο λόγος που την έκαψε»
Intime News

Άλλο είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα που παρουσιάζεται ως το «μήλον της Έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν, ότι η 35χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος, ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας είπε πως «αυτή είναι και η δική μας άποψη. Ότι ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος».

Ο κ. Γκαβέρας επανέλαβε ότι αφορμή για την επίθεση με βιτριόλι δεν ήταν «η σχέση με τον εντολέα μου» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι καθώς θα περνάει ο καιρός θα βγουν στο φως της δημοσιότητας αυτά τα στοιχεία «και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη».

Μίλησε επίσης για την δύσκολη καθημερινότητα του 40χρονου φίλου της κατηγορουμένης, ξεκαθαρίζοντας πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει πουθενά δημόσια.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου στο ΟΡΕΝ:

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, η 35χρονη που κατηγορείται ότι έστησε ενέδρα και έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε μία παιδοψυχολόγο της Aστυνομίας, ότι το κίνητρο της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος. Συγκεκριμένα, η κατηγορούμενη φέρεται να ανοίχτηκε στην αξιωματικό της αστυνομίας, έχοντας συνομιλία μαζί της για διάστημα μίας ώρας.

Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Αλέφαντος: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του