GOSSIP

Αποκλειστικό: Δεν παντρεύεται η Φαίη Σκορδά - Όλη η αλήθεια

Αποκλειστικό: Δεν παντρεύεται η Φαίη Σκορδά - Όλη η αλήθεια

Δημοσιεύματα ήθελαν την παρουσιάστρια να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με το Νίκο Ηλιόπουλο. Κάτι όμως που δεν ισχύει.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Φαίη την Κυριακή πόσταρε στο της στο Instagram μια φωτογραφία που την έδειχνε να φοράει ένα δαχτυλίδι, πυροδοτώντας άθελά της τα σχόλια για το αν είναι βέρα ή όχι (η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ’ αγαπάνε αληθινά! Αυτή είναι η δύναμή μου. Στην υγειά σας»).

Στην ίδια φωτογραφία η παρουσιάστρια, η οποία είναι ντυμένη στα λευκά, έγραφε και τη φράση «love you» απευθυνόμενη στον σύντροφό της και κάποιες από τις διαδικτυακές φίλες της άρχισαν να της εύχονται και όλα τα συναφή!

Αμέσως ξείνησε μια συζήτηση για τον επικείμενο (;) γάμο της Φαίης και του Νίκου Ηλιόπουλου, κάτι όμως που δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το newsbomb.gr.

Ποια είναι η αλήθεια

Από το περιβάλλον της γνωστής παρουσιάστριας μας μετέφεραν με κάθε ασφάλεια πως όχι μόνο δεν υπάρχει γάμος, αλλά το ζευγάρι δεν έχει μπει καν στην διαδικασία συζήτησης.

Όσο για το... πολυθρύλητο δαχτυλίδι; Αυτό είναι παλιό, τουλάχιστον διετίας, το οποίο η Φαίη έχει φορέσει αρκετές φορές στην εκπομπή και δεν είναι σε καμία περίπτωση δαχτυλίδι γάμου.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ξεσήκωσε συζητήσεις αλλά και την φωτογραφία που διαψεύδει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

ΟΑΕΔ - Google: Από σήμερα το νέο πρόγραμμα για 3.000 ανέργους - Θα λάβουν 550 ευρώ