ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Άνοιξε η πλατφόρμα - Δείτε πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Άνοιξε η πλατφόρμα - Δείτε πότε ξεκινούν οι πληρωμές

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Το Οικονομικό Επιτελείο αποδεικνύεται συνεπές με τα χρονοδιαγράμματα που το ίδιο έθεσε.

Από σήμερα, Παρασκευή 20/11/2020, οι δικαιούχοι του 4ου κύκλου της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να υποβάλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα myBusinessSupport (https://www.aade.gr/mybusinesssupport) της ΑΑΔΕ αίτηση για τη χορήγηση της ενίσχυσης. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Το ύψος του ποσού που θα λάβουν οι δικαιούχοι από το χρηματοδοτικό σχήμα θα παρουσιάζεται απευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4 προβλέπονται ακόμα ευνοϊκότεροι όροι ως προς τους δικαιούχους και το ύψος της ενίσχυσης, το 50% της οποίας είναι μη επιστρεπτέο, υπό τον όρο διατήρησης του επιπέδου απασχόλησης έως και την 31η/3/2021.

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης ολοκληρώνεται σε 2 βήματα:

Βήμα 1ο: Συμπληρώνονται τα απαραίτητα στοιχεία εσόδων-εξόδων της επιχείρησης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ» στην πλατφόρμα “myBusinessSupport”. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων αυτών, διότι μετά την οριστικοποίησή τους δεν είναι δυνατή η τροποποίησή τους.

Βήμα 2ο: Μετά την οριστικοποίηση της δήλωσης στην εφαρμογή «ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ», πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί οριστικοποιημένη αίτηση χορήγησης μέσω της πλατφόρμας “myBusinessSupport”, και ειδικότερα μέσω της εφαρμογής «ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 4: ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ». Σε περίπτωση μη ορθής συμπλήρωσης της αίτησης, η αίτηση τροποποιείται μόνο αυθημερόν.

Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκαριστική έρευνα: Νούμερο 1 σημείο μετάδοσης κορονοϊού τα σούπερ μάρκετ - Τα σχολεία στη 2η θέση