ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αυτοψία Γεωργιάδη, Παπαθανάση, Καφούνη στην Ερμού – Αισιοδοξία για τον τζίρο των εκπτώσεων

Αυτοψία Γεωργιάδη, Παπαθανάση, Καφούνη στην Ερμού – Αισιοδοξία για τον τζίρο των εκπτώσεων

Ικανοποίηση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου εκφράζει στο Newsbomb.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Σταύρος Καφούνης

Ο κ. Καφούνης μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Παπαθανάση βρέθηκαν στην οδό Ερμού προκειμένου να κάνουν αυτοψία κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καφούνης δεν υπήρξε ούτε ένας καταναλωτής που δεν φορούσε μάσκα, ενώ πλήρης ήταν η συμμόρφωση των καταστηματαρχών με τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών σημείωσε επίσης πως οι εκπτώσεις και οι προσφορές είναι μεγάλες και οι έμποροι αισιοδοξούν πως θα είναι θετική η εικόνα από πλευράς τζίρου κατά την εκπτωτική περίοδο.

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη εκτίμησε πως οι εκπτώσεις θα έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία και ότι οι τζίροι θα πάνε καλά, ωστόσο εξέφρασε τη αγωνία του για την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων.

«Όταν θα ανοίξουμε την εστίαση θα ανοίξουμε από τους εξωτερικούς χώρους υπάρχει επιδότηση για θερμαντικά σώματα» σημείωσε. «Απέχουμε ακόμα από το άνοιγμα της εστίασης, δεν είμαστε κοντά» διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις εκτός νομού: Τεστ το άνοιγμα της αγοράς - Τι εξετάζεται