ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στη Βουλή Στρος Καν και Όλι Ρεν

Στη Βουλή Στρος Καν και Όλι Ρεν
Στην Αθήνα θα βρεθούν Στρος Καν και Όλι Ρεν για την επιτάχυνση των μεγάλων αλλαγών...

Στην Αθήνα θα βρεθούν Στρος Καν και Όλι Ρεν για την επιτάχυνση των μεγάλων αλλαγών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε χθες, η αρχή θα γίνει με τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος θα μιλήσει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων την προσεχή Τρίτη 7 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα.

Δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ Όλι Ρεν θα μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών Οικονομικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Και οι δύο θα έχουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη των δύο κορυφαίων στελεχών της τρόικας στη Βουλή γίνεται σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή και λίγο πριν από την ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού του 2011.

Τέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ενημέρωση του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Προβόπουλου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για την ενδιάμεση έκθεση της ΤτΕ σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, που είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, στις 5 το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων