ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπολογίστε τα κέρδη από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης με τρία κλικ

Υπολογίστε τα κέρδη από την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης με τρία κλικ

Προτεραιότητα της κυβέρνησης για τον προϋπολογισμό του 2023 είναι να βρεθεί ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος και να καταργηθεί πλήρως η εισφορά αλληλεγγύης.

Αυτό σημαίνει όφελος και για τον τελευταίο Έλληνα είτε είναι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα είτε είναι συνταξιούχος είτε είναι δημόσιος υπάλληλος.

Το κέρδος μεταφράζεται είτε σε διατήρηση των κεκτημένων –κάτι που ισχύει για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν του οφέλους από το πάγωμα της εισφοράς- είτε και σε νέα κέρδη κάτι που αφορά σε συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους.

Υπάρχουν βέβαια και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι ή απασχολούμενοι οι οποίοι έχουν εισοδήματα από περισσότερες πηγές. Τι γίνεται με αυτούς; Όλα εξαρτώνται από το ύψος των εισοδημάτων που αποδίδει η κάθε πηγή. Αν ο κύριος όγκος του εισοδήματος προέρχεται από τις αποδοχές στο δημόσιο, το όφελος είναι… μπροστά. Αν ο ιδιωτικός αποδίδει τα περισσότερα, τότε τα κέρδη έχουν ήδη φανεί.

Τι το συμβαίνει με τη δική σας περίπτωση, ένας τρόποςυπάρχει να το μάθετε με απόλυτη ακρίβεια: να κάνετε κλικ στον σχετικό σύνδεσμο για να λάβετε τη δική σας εξατομικευμένη απάντηση.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων