ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σ.Ε.ΦΥ.ΜΕ.Ν.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σ.Ε.ΦΥ.ΜΕ.Ν.

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμφιαλώσεως Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού (Σ.Ε.ΦΥ.ΜΕ.Ν), Μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), στην Ετήσια Γενική Συνέλευσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10/1/2013, εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΣΑΣ

(NESTLE ΕΛΛΑΣ Α.Ε..)

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΑΣΟΣ ΚΛΑΨΗΣ

(COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ)

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ

(Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε..)

ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΒΑΛΩΜΑΤΗΣ

(ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.)

ΜΕΛΗ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΖΙΝΗΣ

(ΥΔΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΡΑ Α.Ε.Β.Ε.)

ΠΕΤΡΟΣ ΣΕΠΕΤΑΣ

(ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ Α.Ε.)

ΝΙΚΟΣ ΧΗΤΟΣ

(ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.)

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εμφιαλώσεως Ελληνικού Φυσικού Μεταλλικού Νερού (Σ.Ε.ΦΥ.ΜΕ.Ν.):

ιδρύθηκε το 1995

Μέλη του είναι όλες οι μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου που διαθέτουν εργοστάσια στον ελλαδικό χώρο. Αντιπροσωπεύουν περίπου το 80% της συνολικής εγχώριας κατανάλωσης εμφιαλωμένου νερού, ενώ σήμερα στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 65 εμφιαλωτήρια σε ολόκληρη τη χώρα.

Eκπροσωπεί συλλογικά τις Ελληνικές Εταιρείες Εμφιαλώσεως Φυσικού Μεταλλικού Νερού στους κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, παρεμβαίνει δημόσια, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, στις διεργασίες και εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο, στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιδιώκει την αντικειμενική ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και παρέχει υπηρεσίες προς τα Μέλη του, είναι Μέλος του Ευρωπαϊκού Κλαδικού Συνδέσμου European Federation of Bottled Water (EFBW).