Λοταρία αποδείξεων: Όσα πρέπει να ξέρετε για να διεκδικήσετε τα 1.000 ευρώ

Newsroom Newsroom

Λοταρία αποδείξεων: Όσα πρέπει να ξέρετε για να διεκδικήσετε τα 1.000 ευρώ

Η λοταρία αποδείξεων, ο κυβερνητικός μποναμάς για τους φορολογούμενους, ήρθε για να... μείνει και πλέον το σύστημα κινείται ήδη στους ρυθμούς της επόμενης κλήρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου.

Μια διαδικασία που λόγω Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα έχει χαρακτήρα... σούπερ κλήρωσης, αφού εκτός από τους 1.000 τυχερούς που θα λάβουν 1.000 ευρώ ο καθένας, με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποίησαν το Νοέμβριο, θα υπάρξουν κι άλλες κληρώσεις, οπότε και αυξημένος αριθμός τυχερών. Άλλωστε και το συνολικό ποσό που σχεδιάζει να κληρώσει τον Δεκέμβριο το υπουργείο Οικονομικών θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.

Και αυτό αναμένεται να συμβεί διότι το ΥΠΟΙΚ αναγνωρίζει πως και για την καθυστέρηση στην εφαρμογή του μέτρου, που έφτασε να το εφαρμόσει μόλις τον προτελευταίο μήνα του 2017, υπήρξε υπερσυγκέντρωση των χρημάτων που έπρεπε να είχαν ήδη μοιραστεί, με αποτέλεσμα όλα αυτά να τα μοιραστούν πλέον οι τυχεροί του Δεκεμβρίου.

Ουσιαστικά, το ποσό που θα μοιραστεί στην κλήρωση του Δεκεμβρίου είναι 10.000.000 ευρώ, δηλαδή ένα εκατομμύριο για τον Δεκέμβριο και εννέα για το διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου που δεν διεξήχθησαν οι προηγούμενες κληρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved