Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολοταρία: Σούπερ κλήρωση 2 εκατ. ευρώ τα Χριστούγεννα (vid)

Newsbomb

Πρεμιέρα με την χριστουγεννιάτικη κλήρωση η οποία θα μοιράσει 2 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους κάνει η νέα φορολοταρία

Με μία χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που θα διανείμει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ επιβραβεύοντας όσους έχουν πραγματοποιήσει αρκετές ηλεκτρονικές συναλλαγές σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών να «εγκαινιάσει» το νέο πλαίσιο, που θα τεθεί σε εφαρμογή από τις αρχές του νέου έτους. Σύμφωνα με το Open με την ειδική κλήρωση που θα μοιράσει από 100.000 ευρώ όχι μόνο σε έναν αλλά σε περισσότερους φορολογούμενους, θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας φορολοταρίας.

Από τον Ιανουάριο και κάθε μήνα 500 τυχεροί θα κερδίζουν από 1.000 ευρώ, 70 από 5.000 ευρώ, 5 από 20.000 ευρώ και ένας υπερτυχερός θα κερδίζει 50.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή το χρηματικό ποσό που θα κληρώνεται δεν θ’ αλλάξει και θα παραμείνει στο 1 εκατ. ευρώ.

Μια μεγάλη αλλαγή της νέας φορολοταρίας είναι η δημιουργία μιας ειδικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να διαπιστώνουν εάν έχουν κερδίσει.

Στη νέα φορολοταρία τα ευάλωτα νοικοκυριά θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με το ισχύον καθεστώς. Συγκεκριμένα φορολογούμενοι με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα αναμένεται να έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και συνεπώς περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν είχα δει την εικόνα μου, γυρνούσα το κεφάλι μου από την άλλη»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ολόκληρη η απολογία του - «Εμμονική η καταγγέλουσα», «είχα έρθει σε δύσκολη θέση»

Καιρός: Ισχυρή προειδοποίηση Μαρουσάκη – Έρχονται επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες