TRAVEL

Η Αθήνα είναι ωραία το καλοκαίρι (pics)

Η Αθήνα είναι ωραία το καλοκαίρι (pics)

Ξεμείνατε στην πόλη τον Ιούλιο και δεν έχετε κανονίσει τίποτα για τον επόμενο «καυτό» μήνα του καλοκαιριού, δεν έχει καμία σημασία γιατί η Αθήνα εξακολουθεί να έχει τις χάρες της.

Άδεια πόλη

Η Αθήνα έχει κίνηση, το ξέρουμε και το έχουμε εμπεδώσει, όμως το μεγάλο κύμα των ταξιδιωτών βρίσκεται μέσα στο πλοίο, γιατί να μην εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να νιώσεις μόνος.

Η παραλιακή

Τα αμέτρητα clubs της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης έχουν αισθητά λιγότερο κόσμο, αλλά η διασκέδαση χτυπάει κάθε μέρα «κόκκινο, άσε που η παραλιακή δεν έχει και κίνηση.

Η Πλάκα

Τα γραφικά της στενά, τα Αναφιώτικα, το Θησείο. Μπορεί να έχουν περισσότερους τουρίστες, ωστόσο είναι η ευκαιρία να εξασκήσεις και το Greek Kamaki. Οι αυγουστιάτικες βόλτες κάτω από την φωτισμένη Ακρόπολη, έχουν μια μοναδική μαγεία.

Οι ταράτσες

Τα ψηλά κτίρια και το γκρίζο της πόλης καμιά φορά, μας κάνει να ξεχνάμε πόσο ωραία είναι η θέα της Αθήνας από ψηλά. Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης, ο Λυκαβηττός φεγγοβολούν και δίνουν άλλη νότα στον νυχτερινό ουρανό.

Το φεγγάρι

Από το Σούνιο μέχρι την Ακρόπολη το καλοκαιρινό φεγγάρι είτε είναι πανσέληνος είτε όχι είναι μια μαγεία που όσες φορές και αν το δεις δεν το χορταίνεις.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικά νησάκια για «Ροβινσώνες»