ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το debate των πέντε υποψήφιων στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Δείτε ξανά τη διαδικασία

debate ΚΙΝΑΛ
Ολοκληρώθηκε η τηλεμαχία των πέντε υποψήφιων για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
INTIME / ΠΟΥΛ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Όλα όσα ειπώθηκαν στο debate ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Το debate των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29.11) στην ΕΡΤ, με την παρουσία των πέντε από τους έξι που διεκδικούν τον θώκο της Χαριλάου Τρικούπη. Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης, Ανδρέας Λοβέρδος, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Καστανίδης και Παύλος Χρηστίδης, οι οποίοι πρόκειται να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, Γιώργου Κουβαρά (ACTION24), Παύλου Τσίμα (ΣΚΑΪ), και Τάσου Παππά (ΕΦΣΥΝ).

Τον συντονισμό του debate είχε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, Αντριάνα Παρασκευόπουλου.

Απών από το debate ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος διαφώνησε με το μοντέλο, τους όρους και το περιεχόμενο και λίγο πριν τη διεξαγωγή του είχε ανοικτή συζήτηση με νέους στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στους υποψήφιους, οι τρεις δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να θέσουν, παραπάνω της μιας, ερωτήσεις καθώς και να ζητήσουν διευκρινίσεις επί των απαντήσεων των υποψηφίων.

Δείτε το debate για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Όσα έγιναν στο debate για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο δημοσιογράφος του Newsbomb.gr, Τάσος Παππάς, ήταν έξω από το στούντιο όπου έγινε το debate των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ και μετέφερε όλες τις πληροφορίες.

Ρoή Ειδήσεων