ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δημιουργείται νέα ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών

Δημιουργείται νέα ομάδα ανεξάρτητων βουλευτών

Οι διεργασίες στο Κοινοβούλιο φαίνεται να μην έχουν τελειωμό. Με το βλέμμα στην εκλογή Προέδρου και τις μετεκλογικές συνεργασίες, φαίνεται πως οι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Πέτρος Τατσόπουλος, Γρηγόρης Ψαριανός και Χρήστος Αηδόνης αποφάσισαν να συμπορευτούν.

Η πρώτη ένδειξη προς μία τέτοια κατεύθυνση διαφάνηκε με την κοινή τους ερώτηση στη Βουλή με θέμα την άμεση προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στις σημερινές εμπορικές αξίες φαίνεται, ενώ όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμοι να κινηθούν προς την κατεύθυνση δημιουργίας μιας νέας κοινοβουλευτικής ομάδας ανεξάρτητων βουλευτών με αναφορές στην Κεντροαριστερά.

Κοντά στο εγχείρημα φαίνεται πως βρίσκεται και ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης, ενώ δεν αποκλείεται το δρόμο των παραπάνω να ακολουθήσουν οι προερχόμενες από τη ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα και Κατερίνα Μάρκου.

Αν την κίνηση αυτή μάλιστα, τη θέσει κανείς υπό το πλαίσιο των προεδρικών εκλογών, τότε αρχίζει συνολικά να διαμορφώνονται πιο ξεκάθαρα τα τοπία των συμμαχιών και κατ' επέκταση των αριθμητικών ισορροπιών.

Σχετικές ειδήσεις