ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάγκαλος κατά Βαρουφάκη: Όταν φοράνε γραβάτες δεν πας με τις παντόφλες !

Πάγκαλος κατά Βαρουφάκη: Όταν φοράνε γραβάτες δεν πας με τις παντόφλες !

Το στυλ του Γιάννη Βαρουφάκη έγινε στόχος του Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος από τον Βήμα Fm εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών εφ όλης της ….ενδυματολογικής ύλης!

Ο πρώην υπουργός, ούτε λίγο ούτε πολύ, προέτρεψε τον κ. Βαρουφάκη να πάει σε …ψυχίατρο επειδή έχει τη συνήθεια να βάζει το χέρι του στην τσέπη και επέκρινε το «χαλαρό» στυλ ντυσίματός του.

Συγκεκριμένα είπε: «αυτό που είναι ενοχλητικό είναι η αγένεια του Έλληνα υπουργού Οικονομικών η οποία επιδεικνύεται με διάφορους τρόπους. Κατ' αρχήν, δεν βάζει του πουκάμισο μέσα. Αυτό είναι άθλιο. Ή το βάζεις μέσα ή δεν το φοράς» είπε.

Για το σπορ ντύσιμο που είχε χθες (σσ 02/02/2015) κατά τη συνάντηση με τον Βρετανό ομολογό του Τζ. Όζμπορν, ο κ. Πάγκαλος σχολίασε: «Όταν πηγαίνεις στη Ντάουνινγκ Στρητ, προσαρμόζεις το ντύσιμό σου με εκείνο του οικοδεσπότη σου. Όταν όλοι φοράνε γραβάτες, δεν πας με τις παντόφλες.Το δεύτερο είναι ότι συνεχώς έχει το χέρι στην τσέπη. Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη και δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο «κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα».

Επίσης υποστήριξε ότι κατά τη συνάντηση του με τον Ντάισελμπλουμ αγνόησε τους υφυπουργούς του «Όταν βγήκε αυτός ο Ντάισελμπλουμ – πώς τον λένε – από το ασανσέρ, τον πήρε και έφυγαν και πέρασε δίπλα από τον Σταθάκη και τον Τσακαλώτο και τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια! Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να τους συστήσει στον Ντάισελμπλουμ, διότι ήταν άγνωστοι σ' αυτόν. Έπρεπε να του πει ότι είναι υφυπουργοί κτλ. Χθες, για να το ξεπεράσει αυτό ο Τσακαλώτος, φόρεσε ένα κιτρινόμαυρο κασκόλ και έκανε διάφορα αστειάκια (σ.σ.: στη συνάντηση με τον Σαπέν)»

Ο κ. Πάγκαλος πληροφόρησε τους ακροατές του ότι ο ίδιος ντύνεται σε ειδικό κατάστημα: «Είναι δυνατόν ο ΥΠΟΙΚ, να λέει ότι τα 2/3 του πληθυσμού είναι φτωχοποιημένα κι αυτός να αασχολείται μόνο με το ντύσιμό του; Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Φαντάζομαι ότι ο κ. Βαρουφάκης για μένα π.χ. θα τα απαιτούσε, γιατί εγώ ντύνομαι στο Αιγάλεω, σε ειδικό κατάστημα»

Τέλος, σχολιάζοντας την οικονομική πολιτική της κυβέρνηση υπογράμμισε ότι «αυτή η πολιτική θα αποτύχει παταγωδώς και θα εφαρμοστεί το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έχει ποτέ ομολογήσει και παραδεχθεί και είναι η πτώχευση. Βλέπω ότι μπορούμε να κάνουμε μόνο το σχέδιο Β. Πτώχευση. Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το κράτος τα οφειλόμενα, ακόμη και τους μισθούς και τις συντάξεις, και επειδή θα πρέπει να πληρώσει κάτι, θα επανέλθει στη δραχμή αυτοβούλως η Ελλάδα, για να μπορέσει να δώσει κάτι στους υπαλλήλους του Δημοσίου. Βλέπετε κάτι άλλο σαν λύση; Θα δώσει στο λαό δημοψήφισμα;»

Σχετικές ειδήσεις