ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

H υποψηφιότητα Τζιτζικώστα και οι δήθεν σχέσεις με τον Καραμανλή

H υποψηφιότητα Τζιτζικώστα και οι δήθεν σχέσεις με τον Καραμανλή

Επειδή οι μέρες, σε ό,τι αφορά στα εσωκομματικά της Ν.Δ., είναι πονηρές (και οι νύχτες…), οι εκτιμήσεις πολλές φορές αυθαίρετες, ενώ οι διαρροές, όλες τις φορές, σκόπιμες, το Newsbomb.gr έψαξε το παρασκήνιο γύρω απ’ την υποψηφιότητα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα.


Και το κάναμε αυτό, επειδή εδώ και καιρό ο κ. Τζιτζικώστας ή το περιβάλλον του διαρρέουν πως τυγχάνει της στήριξης του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, του οποίου η γνώμη έτσι κι αλλιώς μετρά καθοριστικά στις εσωκομματικές εξελίξεις και διεργασίες στη «γαλάζια» παράταξη…

Επίσης τα όσα προηγήθηκαν της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα έχουν περιβληθεί με μυστήριο, με την κάθοδό του στην Αθήνα κι ένα κύκλο συναντήσεων που διαρρέει ότι είχε, χωρίς να αποκλείεται (κατά τις διαρροές…) και συνάντησή του με τον Κ. Καραμανλή…

Όπως λοιπόν μάς τόνισαν συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού, προς αποφυγή παρεξηγήσεων κι αυθαίρετων εκτιμήσεων, ο Κ. Καραμανλής δεν έχει καμιά σχέση με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα.

Εξάλλου, προσθέτουν, είναι εκτός της λογικής του το να έχει η Ν.Δ. αρχηγό ο οποίος μέχρι το 2019 είναι υποχρεωτικά και εκ του Συντάγματος εξωκοινοβουλευτικός, αφού ακόμα κι αν παραιτηθεί απ’ τη θέση του περιφερειάρχη, το Σύνταγμα τού απαγορεύει να είναι υποψήφιος βουλευτής μέχρι να λήξει τυπικά η θητεία του ως περιφερειάρχη.

Κάθε τι άλλο, εκ του πονηρού…

Σχετικές ειδήσεις