ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κωνσταντοπούλου: «Πρωθυπουργός – κουτσαβάκι» ο Τσίπρας

Κωνσταντοπούλου: «Πρωθυπουργός – κουτσαβάκι» ο Τσίπρας

Στον ένδοξο δρόμο του προκατόχου του, Αντώνη Σαμαρά, βαδίζει ο Αλέξης Τσίπρας, επιχαίροντας για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο – έκτρωμα, γράφει η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο Twitter.

Η κ. Κωνσταντοπούλου, μάλιστα, χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, «πρωθυπουργό – κουτσαβάκι» και «νέο Πάγκαλο», καθώς λέει «στη δήθεν "αντιπολίτευση", με την οποία συνέπραξε για την ψήφιση του 3ου Μνημονίου "μαζί τα κάναμε"».

Στηλιτεύει, επίσης, πάντα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, το αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας, τονίζοντας πως «άλλος ένας μνημονιακός πρωθυπουργός μιλά σε μια φρουρούμενη από ορδές διμοιριών βουλή και δεν λέει λέξη για καταστολή-τραυματισμούς».

Όσο για την επίκληση της λαϊκής εντολής του Ιανουαρίου και του Σεπτέμβρη από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζει:

«Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλείται την εντολή του Γενάρη και την "εντολή" του Σεπτέμβρη. Για την εντολή του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015, ούτε λέξη;

Οι εκλογές του Σεπτέμβρη έγιναν με εξαπάτηση του λαού, κατάλυση του Συντάγματος και σύμπραξη με τους δανειστές. Ποια "εντιμότητα";».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταλήγει καυστικά λέγοντας: «Το να γίνεσαι Τσιπρανδρέου και να χαριεντίζεσαι με Μέρκελ-Ολαντρέου δεν είναι ούτε αριστερό ούτε ριζοσπαστικό».

Σχετικές ειδήσεις