ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία «φασιστάκι της πλάκας»

Ποιος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία «φασιστάκι της πλάκας»

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ήδη η είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης, επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς σε σχόλιο που έκανε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμος Παλτσανιτίδης.

Στην ανάρτηση με τίτλο «Θείος Μαρξ και θεϊκός Αρθούρος», που έκανε ο κ. Βερναρδάκης, ο κ. Παλτσανιτίδης σχολίασε: «Αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σίγουρα καλά!!! ή μάλλον είναι πολύ καλά και πάνε ποιό δεξιά από το δεξιά με τον δικό τους ρυθμό. Να προλάβουν να ξεπουλήσουν αξίες, ιδανικά, πατρίδα, Έθνος, κυριαρχία, και να την κάνουν... ΝΤΡΟΠΗ...».

Ακολούθησε η οργισμένη απάντηση του κ. Βερναρδάκη: «Το καλό με κάτι τέτοιες "δύσκολες" αναρτήσεις είναι ότι αποκαλύπτονται διάφοροι ρατσιστοειδείς τύποι σαν και του λόγου σου... δεν ξέρω πώς παρεισέφρυσες στους "φίλους" μου, αλλά δικαιούσαι ένα μεγαλοπρεπές μπλοκάρισμα φασιστάκι της πλάκας....».

vernardakis

Το ζήτημα είναι πως μάλλον ο υπουργός δεν κατάλαβε ότι είχε επιτεθεί με αήθεις χαρακτηρισμούς σε έναν άνθρωπο, ο οποίος αφενός είναι και ο ίδιος μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου έχει διαγράψει μια ιδιαίτερα λαμπρή πορεία στον χώρο του αθλητισμού, έχοντας διακριθεί και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, ενώ έχει τιμηθεί και με το χρυσό μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων.

Ακολουθεί παρακάτω αυτούσια η ανάρτηση του κ. Βερναρδάκη από το Facebook

Σχετικές ειδήσεις