ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάγκαλος για Τσίπρα: «Είναι τσογλάνι και λέει μα…ίες»

Πάγκαλος για Τσίπρα: «Είναι τσογλάνι και λέει μα…ίες»

Σφοδρή επίθεση με χυδαίες εκφράσεις εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον «τσογλάνι» και «μα…α».

Ο Θέοδωρος Πάγκαλος δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρεται με τέτοιο λεξιλόγιο κατά του Αλέξη Τσίπρα, όμως αυτή τη φορά φαίνεται πως ξεπέρασε τα όρια ενός πολιτισμένου διαλόγου.

Αφορμή για το «στόλισμα» στάθηκε η χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού την οποία σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συγκεκριμένα την φράση, «άλλο ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και άλλο ανεξέλεγκτη Δικαιοσύνη… άλλο η διάκριση των εξουσιών και άλλο η εξουσία των διακρίσεων».

«Στον κύριο Τσίπρα ποιος του ανέθεσε το δικαίωμα να εκφράζει το περί δικαίου αίσθημα;», αναρωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνέχισε χαρακτηρίζοντας χουνταίους την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και «τσογλάνι» τον πρωθυπουργό: «Λοιπόν αυτό και μόνο δείχνει ότι το τσογλάνι αυτό, που μου είναι σήμερα πρωθυπουργός, όχι τσογλάνι είπα, δεν ανακαλώ, γιατί το τσογλάνι αυτό έλεγε στη Βουλή, δεν θα βγείτε ποτέ από τις πόρτες των σπιτιών σας, όταν μας απειλούσε. Εγώ έχω ανοιχτό λογαριασμό με τους χουνταίους που κυβερνάνε σήμερα και δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, είμαι άνθρωπος μετριοπαθής».

Να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα νωρίτερα είχε πει για τον Αλέξη Τσίπρααπάντησε: «Μ@λ@κ@ς είναι, μ@λ@κίες λέει», ενώ επανέλαβε αρκετές φορές τον υβριστικό χαρακτηρισμό «τσογλάνι» για τον Πρωθυπουργό.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Θεόδωρος Πάγκαλος πρόσθεσε: «Δύο φορές δημιούργησα εχθρούς στη χώρα αυτή, η μία είναι της χούντας, δεν συγχωρώ τους χουνταίους και δεν θα συγχωρήσω αυτούς που συνεργάζονται με τον Τσίπρα σήμερα. Και θέλω να το ξέρουν όλοι οι συνεργάτες του».

Τέλος ο Θόδωρος Πάγκαλος καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «επιδιώκει το δικαίωμα να μην του κάνει κανείς κριτική, να μην τον κρίνει η δικαιοσύνη, να αλλοιώσει όλες τις δομές του κράτους».

Σχετικές ειδήσεις