ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άγριος καβγάς στον ΣΚΑΙ: Αρπάχτηκαν Άδωνις - Καρακώστα – Άρον άρον σε διαφημίσεις ο Αυτιάς (vid)

Άγριος καβγάς στον ΣΚΑΙ: Αρπάχτηκαν Άδωνις - Καρακώστα – Άρον άρον σε διαφημίσεις ο Αυτιάς (vid)

Βαριές κουβέντες στον τηλεοπτικό αέρα – Τι συνέβη και άναψαν τα αίματα

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Καλεσμένοι ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Εύη Καρακώστα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν η οικονομία και η φόροι που επιβάλει η κυβέρνηση μέσω των νέων προγραμμάτων.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλε την κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία, με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά με προσωπική επίθεση: «Φαίνεται πως ο κ. Γεωργιάδης κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους έχουν έρθει λίγο χαμηλότερα».

Η φράση αυτή προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη: «Πρώτα από όλα, είστε πολύ πιο πλούσια από εμένα, άρα δεν δέχομαι τέτοιες ειρωνείες κ. Καρακώστα».

«Μην με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιά», απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι ειρωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑίο. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους».

Η συζήτηση άρχισε να ξεφεύγει και παρά τις προσπάθειες του Γιώργου Αυτιά να τους ηρεμήσει, οι δύο βουλευτές δεν σταματούσαν. Τότε ο παρουσιαστής πήγε σε διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα:

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις