«Γαλλικά» Ψαριανού - Παπαδόπουλου στη Βουλή - Δείτε τον απίστευτο διάλογο

«Γαλλικά» Ψαριανού - Παπαδόπουλου στη Βουλή - Δείτε τον απίστευτο διάλογο

Απίστευτες ύβρεις εκτοξεύθηκαν ενώ μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Παράλληλα με την εφ’ όλης της ύλης σύγκρουση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξελισσόταν και η... μάχη των εδράνων με σχόλια και παρεμβολές από βουλευτές, κάθε φορά που έπαιρνε το λόγο ο αντίπαλος αρχηγός.

Στη μάχη της «γαλαρίας» πρωτοστάτησε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, με τη συμπεριφορά του οποίου «αγανάκτησε» ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός και διαμαρτυρήθηκε στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Στη διαμαρτυρία του Γρηγόρη Ψαριανού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε, λέγοντας: «Τι θέλεις, πάλι, ρε κουρ...δομηχανή;».

Ο βουλευτής του Ποταμιού δεν πτοήθηκε, καθώς μόλις είχε διαμαρτυρηθεί στον πρόεδρο της Βουλής, και ανταπάντησε στο ίδιο ύφος και επίπεδο, αποκαλώντας το Νίκο Παπαδόπουλο «κουρ...δοκεφτέ». Και εις ανώτερα...